Президент Грузії може помилувати Саакашвілі, який сидить у в'язниці

07.08.2024   20:00    60

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі може помилувати свого попередника Михайла Саакашвілі, який відбуває термін у в’язниці.

Як пише грузинське видання Ambebi.GE, про це сьогодні сказав журналістам спікер грузинського парламенту Шалва Папуашвілі.

На думку спікера, Зурабішвілі може піти на такий крок, оскільки вона перебуває в союзі із Саакашвілі та його партією “Єдиний національний рух”. (Сам Папуашвілі представляє правлячу “Грузинську мрію”, в опозиції до якої віднедавна, після ухвалення закону про іноагентів, перебуває Зурабішвілі).

Останні новини:  В КНДР випробували балістичні ракети із 5 тонною бойовою частиною

“Завдяки Михайлу Саакашвілі Саломе Зурабішвілі залишилася на своїй посаді. “Національний рух” залишив її для того, щоб використовувати, коли вважатимуть за потрібне і дозріє ситуація”, – заявив Папуашвілі.

Як вважає спікер, якщо президент помилувала лідера партії “Ахалі” Ніку Гварамія, то буде нескладно зробити так і у випадку з Саакашвілі.

“Саломе Зурабішвілі оформить акт про помилування. Що в цьому дивного? Там, де було помилувано Ніку Гварамія, чому буде складно помилувати Михайла Саакашвілі?” – поставив риторичне запитання Папуашвілі.

Останні новини:  У Польщі арештували ексадвоката російського олігарха Березовського


expert.in.ua