На Ямайці акула напала на підлітка під час підводного полювання

31.08.2024   11:41    362

На Ямайці акула напала на підлітка під час підводного полювання

Фото: pixabay.com

Акула напала на дитину

На Ямайці сталося рідкісне і трагічне нападіння акули: 16-річний підліток загинув під час підводного полювання, втративши голову та руку внаслідок атаки хижака.

На Ямайці стався трагічний випадок, коли акула напала на 16-річного підлітка під час підводного полювання біля узбережжя Трелоні. Про це повідомляє The Telegraph.

Останні новини:  Трамп програв суд щодо використання хіта британського співака

Жертвою атаки став Джахамарі Рід, який вийшов на ранкове полювання і не повернувся додому. Пошукові роботи розпочалися негайно, і наступного дня тіло хлопця знайшли дайвери, але він був без голови та лівої руки.

Цей випадок є надзвичайно рідкісним для острова, оскільки з 1749 року зафіксовано лише три подібних напади акул. Місцеві рибалки, які знайшли тіло, повідомили, що бачили поблизу велику тигрову акулу. Вони намагалися вбити її, але не влучили.

Останні новини:  Велика Британія вагається щодо надання Україні дозволу для ударів по РФ

Фріц Крісті, голова місцевої асоціації рибалок, зазначив, що це перший випадок в новітній історії Ямайки, коли акула вбила людину у місцевих водах. Він припускає, що акула могла потрапити до затоки, слідуючи за круїзним лайнером, і залишилася в цьому районі.

Мати Джахамарі розповіла, що її син з дитинства захоплювався рибальством, а батько намагався відмовити його від підводного полювання. Трагедія глибоко потрясла місцеву спільноту, яка тепер має намір знайти та знешкодити небезпечну акулу.

Останні новини:  CNN пише, що біля гольф-клубу у Флориді стріляли саме у Трампа

korrespondent.net




1111529