Liubov Trif: Кожна важлива подія — це новий початок, нові можливості та нові шанси!

172

13 липня 2024 року відбулася персональна виставка професійного талановитого візажиста, б’юті-експерта з макіяжу та зачісок Liubov Trif, на якій вона представила фото-картини своїх робіт, що раніше прикрашали обкладинки та сторінки низки відомих журналів про моду і красу. Місце проведення заходу: 8311 N Idaho, Newman Lake, Spokane, Washington State, USA.

Подія стала справжнім святом краси та майстерності. Гості, які відвідали виставку, отримали незабутній заряд позитивної енергії та здобули необхідні знання та навички з нанесення трендового денного макіяжу.

На виставці були експоновані авторські роботи майстра від ніжного образу до креативного підходу. Примітно, що кожна з представлених робіт має свою унікальну історію та присвячена незвичайній красі жінки та її безмежному внутрішньому світу. Так, у образі, відображеному на фото-картині «Скромна наречена», візажист хотіла показати, що наречені бувають різні. І зовсім не обов’язково мати фату та пишну сукню довжиною до підлоги. Кожна наречена прекрасна та чарівна по-своєму. Обраний варіант макіяжу, за словами автора, підходить не лише до більш стриманого образу, але й до нарядного. Достатньо трохи змінити стиль зачіски, і він заграє зовсім по-іншому. На думку експерта з макіяжу, майстер вдало застосувала техніку «бейкінгу» (означає «запікання»), завдяки якій досягла ідеально рівного та матового тону шкіри. А щоб не перевантажувати образ мальованою стрілкою, використала вії різного розміру, які й вивела в невеликі стрілки. Цікавим ходом став ледь помітний акцент на нижньому віці лавандовим кольором та фарбування центру слизової оболонки ока лавандовою підводкою. Таким чином візажист досягла дивовижної легкості в контурі.

Останні новини:  Переваги корпоративного замовлення флешок з гравіюванням для бізнесу

Образ дівчини на фото-картині «Spring» асоціюється з нашою природою. Як би її не душили з усіх боків, вона буде продовжувати дарувати нам свою красу та надихати нас. Ідея образу прийшла спонтанно. По дорозі на роботу Liubov Trif звернула свій погляд на весняні квіти, які продавала бабуся на вулиці. Це були красиві польові свіжозрізані квіти, від яких ішов неймовірно ніжний витончений запах. Майстер не змогла пройти повз і скупила у бабусі всі квіти, що були у відрі. Модель знайшлася дуже швидко, і черговий шедевр не змусив себе довго чекати. Оцінюючи цю роботу візажиста, експерт з макіяжу висловився більш ніж переконливо: «Можна нескінченно милуватися картиною, де маленькі яскраві квіточки, схожі на летючих метеликів, стали великими натхненниками для творчості».




Liubov Trif не тільки представила свої роботи, в яких показала світ краси у макіяжі, але й провела для гостей виставки майстер-клас з трендового денного макіяжу. Візажист обрала саме цей макіяж для показу, тому що він актуальний завжди і по тій причині, що саме цій техніці хоче навчитися практично кожна жінка. Майстер використовувала досить легкі техніки нанесення кожного продукту, детально зупиняючись на універсальних точках скульптурування обличчя. Також вона розповіла про важливі етапи нанесення макіяжу, після чого показала, як робити легку укладку на каре за допомогою щипців 25-го діаметра та стайлінгу для волосся.

Останні новини:  Почему решение проблемы со стрессом стоит искать в психиатрической клинике

Представлений денний макіяж і укладка дуже затребувані у 2024 році і підходять до будь-якого вбрання. Такий образ, для створення якого не потрібно багато часу та зусиль, допоможе кожній жінці у будь-якому віці та у будь-яку пору року виглядати чудово цілий день.

Виставка пройшла на одному подиху. На майданчику, який відвідала велика кількість гостей, панувало пожвавлення та доброзичлива атмосфера. Гості змогли наочно переконатися в тому, що вдалий макіяж і зачіска можуть надати кожній людині неповторний образ і виразити його індивідуальність. Також усі присутні змогли насолодитися фуршетом, напоями та приємним спілкуванням одне з одним.

Останні новини:  Переваги корпоративного замовлення флешок з гравіюванням для бізнесу

Крім усього, подія дала величезний професійний імпульс господині заходу Liubov Trif, що дозволить їй вже найближчим часом серйозно розширити свою клієнтську базу та наблизити реалізацію своєї мрії — відкрити власний салон краси в Америці. І як тут не процитувати чудову фразу колишньої першої леді США Елеонори Рузвельт: «Майбутнє належить тим, хто вірить у красу своєї мрії».