Кілька лайфхаків, які допоможуть у випадку, коли немає можливості помити волосся

24.08.2024   15:00    288

Ми знайшли 5 способів, які врятують, якщо у вас трапився bad hair day, а під рукою не виявилося навіть сухого шампуню.

Хвіст

Це старий та гарний метод, який завжди допомагає. Зберіть волосся у хвіст або пучок, за допомогою дрібного гребінця зробіть зачіску гладкою. Простежте, щоб не було пасом, які стирчать: зачіска повинна виглядати так, ніби ви навмисно зробили її гладкою, намастивши біля коренів гелем. До речі! Якщо є під рукою гель або лак, краще зафіксуйте укладання.

Останні новини:  Засіб з 2 компонентів для чищення жирного нальоту кухонь з матовими поверхнями

Дитяча присипка

Присипка може легко замінити сухий шампунь. Нанесіть засіб на корені, помасажуйте, немов ви миєте голову, ретельно розчешіть і, за можливості, видмухайте залишки феном. Єдиний мінус — з темним волоссям доведеться попрацювати довше, щоб не залишалося тонкого шару тальку на волоссі.

Матуючі серветки

Якщо у сумочці опинилися матуючі серветки для обличчя, вважайте, що ви врятовані. Але, мабуть, доведеться на цю справу витратити усю пачку. Беріть волосся частинами і ведіть серветкою від коренів до середини довжини. Обробіть так усю голову. Серветки вберуть жир і освіжать зачіску ще на кілька годин.

Спирт

Останні новини:  Видаляємо плями цвілі молоком, содою та оцтом

Спосіб, який варто застосовувати лише в екстрених випадках. Спирт дуже сушить волосся і може подразнювати шкіру голови. Промокніть спиртом ватяний диск і обробіть брудні корені усієї голови. Спирт швидко усуне жир і ніхто не здогадається, що ви сьогодні не мили голову. Якщо немає рідкого спирту, можна те ж саме зробити з медичними спиртовими серветками.

Останні новини:  Стилісти порадили, яких кольорів у гардеробі краще уникати, щоб не додати собі віку

Ефект мокрого волосся

Це метод з серії “так було заплановано”. Візьміть мус або пінку для волосся і обробіть його, створюючи мокрий ефект. Наберіть трохи піни у долоню і стискайте пасма від коренів до кінчиків, щоб надати їм об’єм, або залиште корені гладкими, створивши хвилі по усій довжині пасом. Виглядатиме дуже стильно!