Як подовжити життя батареї телефону

15.07.2024   12:20    49

Робота смартфона безпосередньо залежить від стану його батареї, і важливо ретельно її доглядати, враховуючи, що з часом вона зношується. Однак багато користувачів роблять помилки, які можуть значно скоротити термін служби акумулятора та погіршити загальну продуктивність пристрою.

У матеріалі The Sun розповіли, за допомогою яких порад можна зберегти батарею гаджета. Особливу увагу слід приділити процесу заряджання.

Останні новини:  Як позбутися жирного нальоту та запаху їжі в мікрохвильовці

Яка помилка «вбиває» батарею смартфона

Користувач під ніком AsketRS22 на Reddit розповів, що найбільше акумулятору телефону шкодить перегрів. До нього може призвести швидке заряджання, а також регулярне використання смартфона, навіть у процесі його підключення до мережі. Для батареї це серйозне навантаження, тому вона швидше зношуватиметься.

Останні новини:  Як зробити пастку для гризунів: спосіб боротьби з мишами

Також власникам гаджетів не рекомендують залишати смартфон на зарядці всю ніч, оскільки заряджати його потрібно до 80 відсотків. І дуже важливо використовувати тільки фірмові, а не сторонні зарядні пристрої сумнівної якості. Якщо дотримуватись таких елементарних порад, то гаджет може протягнути понад 5 років без особливих проблем.