Суперфуд, про який усі говорять: чому варто приймати спіруліну?

23

Спіруліна — це синьо-зелена водорість, яку також часто називають суперфудом та “їжею майбутнбого”. Вона є одноклітинною ціанобактерією, яка ще з давніх часів допомагала нашим предкам у лікуванні багатьох захворювань. А сьогодні біодобавки з нею з кожним роком стають все популярнішими серед прихильників здорового способу життя. Це не просто водорість, а цінний природний білково-вітамінно-мінеральний коктейль.

Водорості спіруліна: як цей суперфуд впливає на наше здоров’я?

Спіруліна має вражаючий склад поживних речовин та корисних властивостей:

  1. Білок, який легко засвоюється. Спіруліна містить 18 амінокислот, необхідних для нашого організму.
  2. Омега-3 та Омега-6 жирні кислоти, які покращують роботу мозку та серцево-судинної системи.
  3. Бета-каротин. Має антиоксидантні властивості та сприяє покращенню стану шкіри.
  4. Вітаміни групи В. Зокрема В1, В2, В6, В9 (фолієва кислота) та В12. Вони підтримують нормальне функціонування нервової системи, передачу нервових імпульсів та допомагають подолати стрес.
  5. Мінерали: залізо, кальцій, калій, селен, магній, фосфор і хром. Водорості спіруліна можуть допомогти у лікуванні залізодефіцитної анемії. Вони сприяють покращенню стану при занепаді сил та перевтомі.
  6. Вітаміни А, C, D, E та K, які захищають клітини від вільних радикалів та уповільнюють процес старіння.
Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Спіруліна — це справжній суперфуд, який допомагає покращити імунітет, підтримувати здоров’я шкіри та волосся, а також регулювати рівень цукру в крові. Вона може використовуватися для схуднення, очищення та детоксикації організму. Замовити спіруліну можна на сайті japantrading.com.ua.

Яку можна купити спіруліну в магазині JapanTrading?

В «Джапан Трейдінг» можна спіруліну купити від відомого японського виробника «Алгае». В каталозі доступні варіанти для дітей та дорослих. Інтернет-магазин є офіційним дистриб’ютором продукції бренду «Алгае» в Україні. Добавки представлені в різних формах випуску:

  1. Спіруліна в таблетках. Це зручне для прийому рішення, адже не потребує приготування. Їх можна брати з собою в поїздки, на роботу, на навчання або в спортзал. Таблетки не мають смаку та запаху. Тому це ідеальний варіант для тих, хто не любить смак водоростей.
  2. Спіруліна в порошку. Вона додається у смузі, соки або випічку. Також добре розчиняється у воді, молоці чи кефірі.
Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Обидві форми мають свої переваги, і вибір залежить від особистих уподобань. Обирайте потрібний вам варіант та робіть замовлення на сайті або в телефонному режимі: 067 945-92-29, 093 945-92-29. Спіруліни порошок купити чи таблетки ви можете з доставкою «Новою Поштою». Підтримайте своє здоров’я, придбавши товари в «ДжапанТрейдінг»!