Даша Астаф’єва, Вікторія Булітко та інші відомі жінки, які живуть з молодшими за них чоловіками

05.07.2024   22:30    1842

Дуже часто у суспільстві можна зустріти пари, де чоловік значно старший за свою жінку. Нікого не дивує, коли 40-річний чоловік починає будувати стосунки з молодшою на 20 років дівчиною. Та коли все навпаки і старшою являється саме жінка, суспільство часто засуджує такі відносини.

Багато відомих пар довели, що стосунки, у яких жінка значно старша за свого чоловіка, можуть бути щасливими. Найяскравіший приклад цього – подружжя Галкіна і Пугачової. Та і серед українських зірок шоу-бізнесу є немало тих, хто обрав стосунки з молодими парубками.

Останні новини:  Зої Кравіц потрапила в об'єктив папараці, гуляючи Нью-Йорком

Даша Астаф’єва

Астаф'єва мала проблеми з самооцінкою

38-річна співачка Даша Астаф’єва мала багато чоловіків та всі її стосунки були нещасливими. Та зараз артистка перебуває у стосунках з набагато молодшим від себе хлопцем і запевняє, що нарешті відчуває себе щасливою.

Даша приховує свого бойфренда та зізнається, що на випускному, могла б тримати його маленького на руках. Очевидно, Астаф’єва старша за коханого на років 17.

Останні новини:  Дуа Ліпа вперше запостила фото з новим бойфрендом Каллумом Тернером

При цьому співачка запевняє, що не відчуває різницю у віці, адже її хлопець не по роках розумний.

Вікторія Булітко

41-річна комедійна акторка Вікторія Булітко не так давно оголосила, що виходить заміж. Її обранцем став музикант Кирило Попов. Хлопець набагато молодший за свою наречену та різниця у віці їх не турбує.

Останні новини:  Слава Фролова та Валерій Харчишин приховують сльози, але рук не опускають

Надія Матвєєва

Надя Матвєєва поділилась дивами, що відбуваються з її волоссям

Телеведуча Надія Матвєєва, яка двічі була одружена і має дорослого сина, перебуває у стосунках з молодшим на 20 років чоловіком. Варто відзначити, що вони зустрічаються вже майже 3 роки, очевидно стосунки серйозні.




При цьому Матвєєва ці 3 роки приховує коханого від публіки і лише говорить про нього в інтерв’ю.


odnaminyta.com