Чи потрібні бахіли стоматологічній клініці

35

В будь-якому медичному закладі питання гігієни стоїть на одному з перших місць по важливості. Не виключення і стоматологічні кабінети та поліклініки. Для успішного вирішення цієї задачі, важливо не тільки впровадити чіткий та щільний графік прибирань. Підвищити рівень безпеки клініки та забезпечити асептичні умови роботи допомагають вже звичні для всіх одноразові бахіли.

Стоматологічні клініки та приватні кабінети мають великий потік відвідувачів, а тому цим установам вигідно купувати бахіли оптом. В статті ми розповімо чому медики віддають перевагу продукції BAXILA і як це впливає на функціонування всього закладу в цілому.

Одноразові бахіли, як захисний бар’єр від інфекцій

Майже невагомі і непомітні при ходьбі бахіли, можна зустріти в різних галузях діяльності людини: харчова, дослідницька, промислова, комерційна. Але саме медичні організації потребують використання таких чохлів для взуття на постійній основі. Це допомагає досягти високого рівня безпеки перебування в лікарні та отримання необхідних Вам послуг без ризику зараження.

В стоматології до питання чистоти та гігієни відносяться дуже суворо, бо лікування ротової порожнини пов’язане з роботою біля слизових оболонок, які швидко піддаються інфікуванню. Тож бахіли тут грають важливу роль за рахунок того, що повністю закривають підошву та нижню частину взуття. Це забезпечує:

  1. відсутність вуличного бруду в приміщеннях лікарні. Всі забруднювачі залишаються в середині поліетиленових чохлів для взуття, а потім утилізуються разом з виробом;
  2. зводить до мінімума вірогідність розповсюдження мікробів та інфекційних захворювань, бо використовуються одноразово і порівняно нетривалий час;
  3. комфортне перебування в медичній установі та підвищує відчуття захищеності у пацієнтів та лікарів.
Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Для забезпечення всіх цих переваг, важливо щоб бахіли залишалися цілими весь час їх експлуатації. Тому BAXILA запровадив на виробництві безшовну технологію створення виробів та використовує виключно первинну плівку. Це гарантує готовій продукції високий рівень еластичності та стійкості до протирань.

Чи можна обійтись без бахіл

Відмовитись від використання медичних бахіл в стоматологічних клініках звісно можливо. Але це досить не комфортно:

  1. пацієнти будуть змушені мати при собі змінне взуття або користуватись текстильними капцями загального користування;
  2. помітно знизиться рівень чистоти в приміщеннях медзакладу;
  3. адміністрація стоматполіклініки повинна вести суворий та постійний контроль за своєчасною дезінфекцією взуття, призначеного для пацієнтів та лікарів.
Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Щоб тримати під контролем гігієну стоматології без зайвого клопоту, вигідніше попіклуватись про наявність бахіл при вході в медичний заклад. Замовити їх в потрібній кількості можна на сайті BAXILA. Також тут Ви можете укласти угоду на систематичну відправку партії товару за індивідуальним графіком.