5 елементарних звичок людей, які вміють робити прибирання швидко

27.07.2024   23:00    32

Ніяк не можеш приборкати хаос у квартирі? Спробуй перейняти ці 5 простих звичок — і побачиш, з якою швидкістю можна навести ідеальний порядок!

Завжди заправляй постіль з ранку – це миттєво надасть спальні охайного та свіжого вигляду. А тобі не доведеться червоніти, якщо після побачення він раптом захоче зазирнути до тебе на чай.

Позбудься зайвого. Безлад створюють речі, які ми перекладаємо з місця на місце, не знаючи, куди їх покласти. Знайди у своєму будинку такі предмети – можливо, цих минулорічних чеків на столі та коробки з біжутерією, яку ти ніколи не носиш, уже не має бути у твоєму домі?

Останні новини:  Чому соняшникову олію не можна зберігати у шафці на кухні

Включи музику та таймер. Як швидко забратися в кімнаті? Щоб не розтягувати прибирання на довгий годинник і мотивувати себе не відволікатися, використовуй таймер на 15-20 хвилин. Не засмучуватися допоможе також енергійна музика.

Для дуже швидкого прибирання в захаращеному просторі збери все сміття в мішок, вимий посуд і прибери одяг. Ці три простих дії (особливо якщо виконувати їх своєчасно та регулярно) гарантовано допоможуть добре забратися в кімнаті.

Скористайся правилом «1 in – 2 out». Що більше речей, то складніше підтримувати порядок. Спробуй протягом місяця провести експеримент: приносячи до будинку нову річ, прибирай із неї дві старі. Це позбавить пристрасті до накопичення зайвого, дозволить звільнити простір для нового та переглянути свій погляд на споживання.

Останні новини:  Корисні лайфхаки для спрощення життя п'ять простих правил допоможуть жити щасливо