За годину крем-торт без випічки готовий

11.06.2024   10:15    32

Ніжний крем-торт із сиру та сухофруктів не вимагає жодної хвилини випічки, адже тіста в ньому не буде зовсім. Нам просто потрібно скласти у пляшку всі інгредієнти, охолодити протягом години і готовий десерт.

Для приготування нам потрібно 350 грамів творога, 100 грамів сметани, 20 грамів желатину, 100 мілілітрів води, 60 грамів меду, 5 мілілітрів ванільної есенції, 100 грамів волоських горіхів, 50 грамів, 50 грамів 100 г фініків.

Останні новини:  Скільки яєць потрібно додавати в тісто для млинців, щоб вони вийшли ніжні

Творог відправляємо в миску, до неї виливаємо ванільну есенцію, додаємо сметану та мед. Збиваємо все занурювальним блендером, щоб вийшла кремоподібна маса. Додаємо до неї журавлину, фундук та фісташки. Желатин розчиняємо в гарячій воді і виливаємо в сирну суміш тонкою цівкою. Фініки та курагу дрібно ріжемо, також відправляємо в миску. За ними — волоські горіхи. Все добре перемішуємо.

Останні новини:  Коли не знаю, що приготувати на вечерю, завжди готую цю просту страву

У пляшки відрізаємо шийку. Викладаємо в неї нашу суміш, накриваємо фольгою та залишаємо в холодильнику на 2 години.

Коли десерт приготується, дістаємо його і за допомогою ножиць та ножа позбавляємося пляшки. Робіть це обережно, щоб не пошкодити страву – сирна суміш застигла і зберегла форму.

Останні новини:  Як зробити суп густішим: досвідчені господині розкрили 3 способи

У перспективі робити такі десерти можна з абсолютно різними смаками. Додати інший набір сухофруктів, або трохи більше горіхів і кінцевий смак вже буде зовсім іншим.

Відеорецепт


ua-vestnik.com