Тищенко у суді розсмішив заявою про велич свого телевізійного минулого

27.06.2024   21:20    1147

Нардеп Микола Тищенко під час судового засідання, де йому обирають запобіжний захід, розповів, як прославляв Україну і українців на увесь світ, знімаючись у різноманітних телешоу на каналах СТБ, 1+1 та інших.

“Я – Микола Тищенко. Я прийшов допомагати народу. Я прийшов допомагати звичайним українцям. І робити все те, як було в моєму бізнесі. І робити все те, як я демонстрував на телебаченні. І робити все те, як я навчав молодь: в “МастерШефі”, в “Ревізорі”, в “Іграх [Патріотів]”, “Танцях [з зірками]”, “Форт Байяр”. Всюди я демонстрував приклад і був взірцем!” – сказав нардеп.

Останні новини:  Ламантін мало не відібрав у хлопчика дошку для серфінгу (ВІДЕО)

За його словами, він “робив усе для того, щоб Україну цінували, поважали, і поважали звичайних українців, а не олігархів”.

Також під час судового засідання Тищенко зізнався, що його відомість – це його слабка сторона, бо всі довкола нібито хочуть зробити його частиною шоу.

Натомість скандальний нардеп пообіцяв після перемоги “зробити найкраще шоу у світі”: воно, за словами Миколи, буде “популярне, веселе і всі будуть посміхатися”.

Останні новини:  Прийшовши додому, господиня собаки спочатку подумала, що її пограбували

“Будемо навіть видумувати якісь нові словечки і терміни”, – додав він.

Чому судять Тищенка

Запобіжний захід Тищенку 25 червня обирає Київський Печерський районний суд.

Передувало цьому вручення слідчими ДБР народному депутату підозри за фактом незаконного позбавлення волі й побиття екс-військовослужбовця Збройних сил України у Дніпрі. Слідство проситиме цілодобовий домашній арешт.

Останні новини:  Добрий пес став опікуном зграйки осиротілих каченят (ФОТО)

Більше про цю резонансну ситуацію ви можете почитати у матеріалі РБК-Україна “Скандал із Тищенком. Що сталося у Дніпрі та як напад на екс-військового став справою проти нардепа.