Тіна Кароль та Даша Квіткова позмагались у спорті

28.06.2024   10:23    786

Тіна Кароль та Даша Квіткова зібрались на одному з дахів Києва з видом на головну пам’ятку країни – Батьківщину-мати, аби перевірити: хто з них більш витривалий та зможе подолати і спортивні тренування, і йогу.

Співачка Тіна Кароль нещодавно розповідала про свої успіхи у занятті йогою – завдяки звичайним безкоштовним урокам на YouTube, співачка змогла дійти до 4 рівня розтяжки.

Артистка почалась займатись цим не просто так, нове хобі допомагає співачці відчувати себе краще після сцени, не мати сильну кріпатуру. Як вона поділилась у своєму інтерв’ю, що своє тіло, свої м’язи потрібно розтягувати як і голосові зв’язки, аби не було проблем та потім нічого не боліло.

Останні новини:  Влад Яма в Америці долучився до пробігу у вишиванках і похвалився результатом

Відома інфлюєнсерка Даша Квіткова активно займається спортивними тренуваннями після народження сина Лева – це допомогло їй подолати зайву вагу, яку вона набрала при вагітності. Але дівчинка не зупинилась, коли дісталась омріяної ваги, вона продовжує і далі займатися спортом та качає свої м’язи.

У травні Даша проводила в Києві “Квіткове тренування”, де зібрала сотні людей, які прийшли підтримати та взяти участь у тренуванні разом з відомими тренерами. Зараз блогерка має витончене підтягнуте тіло і тепер все більше брендів бажають співпрацювати з нею та мати від неї фото в їх брендах.

Останні новини:  Джессіка Біл втомилася від п'яних витівок чоловіка і зняла обручку

Тож, обидві зірки, мають вже великий досвід у тренуванні й вирішили позмагатися, кого з них виснажать вправи більше.

Дівчата почали тренування із заняття йогою, Тіна показала цікаві складні вправи, з якими вона легко впоралась, бо вже має досвід, а Даша, яка вперше намагалась повторити подібне, не всі вправи змогла так бездоганно повторити за співачкою. Як коментувала блогерка:

“Я вже зламалась. Це що за магія?”.

Тіна Кароль розповідає, що завдяки заняттям з йоги одразу починають працювати всі м’язи на тіла та одразу після вправ відчувається, як все тіло піднялось.

Останні новини:  “У нас італійська сім’я”: Тоня Матвієнка розповіла про сварки з побиттям посуду з Арсеном Мірзояном

Після цього Даша запропонувала спробувати її спортивні вправи та дівчата розпочали зі звичайних стрибків на скакалці, на що Кароль прокоментувала, що для того, аби триматися на сцені, вона може стрибати до пів години, чим приголомшила Дашу. Ба більше, Тіна перестрибала блогерку, яка не стримувала емоцій.

Тіна Кароль та Даша Квіткова позмагались у спорті

Потім зірки спробували ще декілька вправ з використанням гумки, й в кінці Даша прокоментувала, що Тіна – молодець.




Своє тренування дівчата завершили висновком Кароль, що спорт – це вибір.


odnaminyta.com