Mercedes-AMG представив «золотий» родстер SL 63

18.06.2024   08:00    314

Mercedes-AMG представив лімітовану «золоту» версію родстера SL 63. Силами заводської програми персоналізації Manufaktur створено сотню автомобілів під назвою Golden Coast.

Ключовою особливістю нової спецверсії стали унікальний відтінок кузова та виконане у стилі інтер’єру оформлення салону. Автомобіль пофарбований у відтінок Kalahari Gold Magno, який також зустрічається в оформленні матово-чорних 21-дюймових кованих дисків AMG. Салон оббитий стьобаною чорною шкірою Nappa, передбачені килимки з високим ворсом і шкіряною окантовкою – вся оббивка має прострочення золотистою ниткою.

Останні новини:  Дослідження довело перевагу реального водія над автопілотом

У тон кузова пофарбовані частини дверних панелей та низ центрального тунелю. На центральній консолі розташована табличка «Manufaktur, Golden Coast», що вказує на статус моделі.

Технічно версія Golden Coast не відрізняється від оригінального SL 63 4Matic+, тобто зберігся штатний бітурбомотор V8 4.0, що видає 585 кінських к.с. потужності та 800 Нм крутного моменту, 9-ступенева автоматична коробка передач AMG Speedshift MCT 9G і повний привод.

Вартість спецверсії становить 187 тисяч доларів. А ви просто зараз маєте можливість придбати атрибутику Mercedes-Benz та AMG  у нашій крамниці – собі або на подарунок.

Останні новини:  Hyundai готується представити два нові бюджетні електромобілі до 2025 року


avtomir.ua