Астрологи назвали 5 найм’якших знаків зодіаку

10.06.2024   16:53    891


Чи просто можете кинути всі справи і зірватися в інше місто, щоб підтримати близьку людину? Мрієте відкрити притулок для бездомних кішок та собак, зворушливий погляд яких щоразу розриває серце? І не можете довго злитися і ображатись, навіть якщо дуже хочеться? Можливо, вся річ у вашому знаку зодіаку: деякі з нас народжуються добряками і нічого не можуть з цим вдіяти, впевнені астрологи, пише pixelinform.

Хто ж вони ті самі володарі золотого серця? 

Рак

Представникам даного знаку зодіаку властиві чутливість, глибока емоційність та здатність до емпатії, тому з них виходять віддані друзі, чуйні коханці та чуйні колеги. Раки вміють уважно слухати і щиро співпереживати, з радістю підтримають і дадуть мудру пораду у будь-який час дня та ночі, якщо буде потрібно. А ще вони не видають чужих таємниць і не засуджують близьких навіть за дивні та інфантильні вчинки. Але майте на увазі: Раки злопам’ятні і ніколи не прощають зрадників, тому жарти з ними погані.

Останні новини:  Гороскоп на 20 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Риби

Товариші не менш добродушні, чутливі і розуміючі, ніж спекотні Раки тієї самої водної стихії. Риби люблять мріяти, творити, спілкуватися та піклуватися про найближче оточення. Найчастіше вони йдуть на поступки і ставлять чужі інтереси вище за свої, внаслідок чого стають жертвами хитрих та спритних маніпуляторів. Довго сперечатися, ображатися та плести інтриги представники знаку зодіаку не люблять. Або, можливо, просто не вміють: для цього потрібні витримка, холоднокровність та байдужість, які не притаманні імпульсивним та емоційним Рибам.

Терези

Чи знаєте ви, що Терези вважаються найвихованішим знаком зодіаку серед усіх дванадцяти? Це натури дуже гармонійні, миролюбні, позитивні, розважливі, які прагнуть оточити себе близькими за духом людьми. Терези не з тих, хто з принципу ігноруватиме повідомлення та дзвінки, показово ображатиметься або втікатиме з дому при кожному з’ясуванні стосунків. Комфорт і спокій — головні орієнтири представників даного знака зодіаку, тому в їхніх же інтересах скоріше помиритися і повернутися до звичного, розміреного життя, позбавивши себе виснажливого нервування.

Останні новини:  Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 21 червня 2024 року

Телець

Тільцям астрологи приписують незалежність, амбітність, працьовитість та шляхетний характер. Не чужі їм і життєва мудрість, приземленість, дружелюбність, надійність, завдяки яким вони легко знаходять спільну мову з людьми і вибудовують міцні стосунки. Представників цього земного знака зодіаку досить важко роздратувати, образити і розчарувати, оскільки вони готові багато на що заплющити очі, якщо йдеться про дійсно дорогу людину. Загалом, з дипломатичних і привабливих Тельців виходять чудові друзі та партнери.

Останні новини:  Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 21 червня 2024 року

Діва

Ось ми й дійшли до суперечливих Дів. З одного боку, це особи розсудливі, прискіпливі, саркастичні та моментами жорстокі. З іншого, представники знаку зодіаку відрізняються відданістю і здатністю дружити і любити по-справжньому, від щирого серця. Так, Діви можуть обсипати вас зауваженнями і настановами або затівати суперечку через якусь дрібницю, але вони знають, коли потрібно зупинитися, щоб не зіпсувати стосунки з близькою людиною. А ще Діви приходять на допомогу в самих патових ситуаціях і докладають усіх зусиль для їх вирішення , наскільки проблематично це не було б. Чи багато хто готовий на це піти?





chasdiy.org