Як зробити рушники м'якими та пухнастими без використання кондиціонеру

08.05.2024   06:20    407


Після багаторазового прання рушники, які колись були м’якими, можуть стати жорсткими. Про це пише Express.

Однак повернути їм колишню м’якість можна за допомогою однієї рідини, яка є на кухні кожної господині. Назва цієї рідини може викликати побоювання, але насправді не потрібно турбуватися.


Замість використання м’яків можна звернутися до простого побутового засобу, який впорається з жорсткістю рушників – це оцет.

Останні новини:  Блогерка показала, як правильно зав’язати купальник, щоб він не натирав шию

Оцет не тільки ефективно очищає жир від фритюрниці та надає блиску вікнам, а й може повернути м’якість рушникам. Використання цього дивовижного інгредієнта не залишить неприємного запаху після прання.

Для того, щоб рушники стали м’якими, слід уникати використання м’яків і замість них використовувати оцет. Достатньо додати невелику кількість оцту під час гарячого прання.

Останні новини:  2 надійні способи позбутись від мурах на ділянці гуманно

Оцет, крім розм’якшення тканин, також здатний видаляти плями, якщо вони є на рушниках або іншому одязі. Однак не варто додавати оцет при кожному пранні. Рекомендується використовувати цей метод раз на 6 тижнів.



Експерти стверджують, що якщо після прання рушники не залишаються свіжими та мають не дуже приємний запах, це може бути пов’язане з перевантаженням барабана пральної машини.

Останні новини:  Поставте ці квіти біля вікна і жоден комар не залетить у вікно

Для кращої якості прання спробуйте завантажувати менше речей. А для того, щоб рушники набули приємного запаху після прання, їх слід висушити на свіжому повітрі.


clutch.net.ua