Як підібрати форму брів за типом обличчя, як зробити їх ідеальними

27.05.2024   20:20    16

Як зробити форму брів в домашніх умовах.

Щоб знайти ідеальну форму брів, потрібно знайти баланс між природним вигином брів та тим, що хочеться отримати залежно від типу обличчя. Завдяки правильно підібраній формі брів можна пом’якшити, приховати недоліки, підкреслити переваги обличчя.

 Як визначити свою ідеальну форму брів

Підібрати форму брів, де вони повинні починатися чи закінчуватися, можна за допомогою олівця чи пензлика для макіяжу.

  •  Прикладіть пензлик чи олівець до крила носа таким чином, щоби він проходив через внутрішній кут ока — це ваш ідеальний початок для брів.
  • Прикладіть пензлик до кута рота та тримайте його по діагоналі так, щоби він проходив через центр ока. Це найвища точка — брова повинна підійматися від носа саме до цієї точки, а потім згинатися униз до краю брови.
  • Далі, тримаючи пензлик біля носа, проведіть його через зовнішній кутик ока. Таким чином ви визначите, де має закінчуватись хвостик брови.

Але не забудьте і врахувати форму свого обличчя. Брови мають гармоніювати з ним. Ось що радять обирати професіонали для різних форм.

Останні новини:  Експерти розповіли, як освіжити туалетну кімнату без хімії

Як підібрати форму брів під форму обличчя

Форма брів повинна гармоніювати з формою обличчя. Правило, якого рекомендують дотримуватися професіонали — вибирати форму брів, протилежну формі вашого обличчя.




Власниці круглого обличчя намагаються подовжити його, зробити «худішим», чіткіше промалювати вилиці. У цьому разі допоможуть брови з витонченим зламом та трохи загостреним кінчиком.

Останні новини:  Стиліска дала пораду, яке взуття носити чоловікам влітку

Овальна форма вимагає максимально прямої бровної нитки, в деяких випадках її незначно округляють. Експерти не радять залишати крилаті злами, щоб не надавати образу зайвої суворості, будь-які вигини сприяють додатковому подовженню овалу.

Для квадратної форми обличчя основним під час нанесення макіяжу є її пом’якшення. Отже, бровні дуги мають бути округлі, м’якої форми, досить широкі. Гострі форми та тонкі брови-ниточки в цьому разі — абсолютне табу.

Останні новини:  Декілька способів оновити гардероб, нічого не купуючи

Подовжену прямокутну форму обличчя також врівноважують м’які округлі брови середньої ширини без різких кутів та загострень. А візуально «розширити» його дозволять трохи подовжені до скронь кінчики.

Якщо обличчя має форму серця чи трикутника, потрібно пом’якшити верхню частину. Брови не можуть бути прямими. Більш гармонійним варіантом стане дугоподібна форма або з трохи піднятим кінчиком, що допоможе прибрати сумний вираз.

Для обличчя ромбічної форми підійдуть брови з м’якими згинами. Бажано уникати різко виражених заломів та чітко промальованої прямої лінії. Перевагу краще віддати формі арки.