Олександр Кривошапко зворушливо привітав свою кохану з днем народження

Сьогодні,   05:30    607

Популярний український співак Олександр Кривошапко не завжди ділиться подробицями особистого життя. Чоловік декілька разів був одруженим. Також він має донечку. Наразі виконавець перебуває у стосунках. Нещодавно Олександр Кривошапко поділився радісною звісткою. Як виявилось, його кохана відсвяткувала день народження.


Чоловік зворушливо до неї звернувся, засипавши найкращими привітаннями. В Instagram-stories він опублікував спільне фото та чуттєво звернувся до коханої. Перед камерою пара постала усміхненою. Обраниця Олександра Кривошапка позувала у стильному вбранні та сонцезахисних окулярах. Вона ніжно пригорнулась до співака. Чоловік обійняв свою кохану й теж продемонстрував щасливу усмішку.



“З днем народження тебе, моя кохана Христино. Ми з тобою мали зустрітися в цьому житті. Кожен наш крок, кожен успіх та досягнення, які ми робимо, говорять про те, що інакше і бути не могло. Ти стала для мене найдорожчою і надійною людиною, другом, супутником і мотиватором. Я хочу, щоб кожна твоя мить була наповнена щастям і я готовий працювати для цього ще більше і успішніше. Моя неймовірна”, – підписав фото співак.

Останні новини:  Дружина Євгена Кота публічно та ніжно звернулась до нього

Фоловери також привітали кохану чоловіка з днем народження. Вони засипали обраницю Олександра Кривошапка приємними словами та щирими побажаннями.




wona.com.ua