Hyundai відклала прем’єру оновленої Сreta з трьома рядами

07.05.2024   13:12    405

Нещодавно на індійський ринок вийшла рестайлінгова Hyundai Creta, яка викликала ажіотаж, проте оновлювати її семимісну версію під назвою Alcazar автовиробник не поспішає. Як повідомляє Autocar India, її дебют очікували в середині 2024 року, але його було перенесено на кілька місяців – на вересень-жовтень. Приводом для цього нібито став невисокий попит на трирядне виконання моделі.


Індійські журналісти наводять таку статистику: в середньому звичайна Сreta на п’ять місць розходиться в кількості 10 тисяч примірників на місяць, а ось трирядний Alcazar купують у сім разів гірше – не більше півтори тисячі штук. Через це на складах дилерів накопичилася велика кількість нерозпроданих Alcazar, тож випускати оновлений варіант поки що недоцільно.

Останні новини:  Має знати кожен водій: що робити, якщо автомобіль не заводиться
Обновленная Hyundai Creta
Hyundai

Відмінності Сreta від Alcazar зводяться до довжини колісної бази і кількості місць у салоні, в іншому ж кросовери ідентичні. Тож логічно припустити, що оновлення Alcazar пройде за тим самим сценарієм, що і Сreta. Зовні новинка буде схожою на “старший” Palisade, інтер’єр осучаснять, а в гаму двигунів додадуть турбомотор.



У салоні в оновленої Сreta – повністю перероблена передня панель із кластером, що об’єднує 10,25-дюймову цифрову панель приладів і екран мультимедійної системи того ж розміру з трьома варіантами оформлення. У минулому опинився і масивний козирок “приборки”.



Згаданий новий турбомотор – це 1,5-літровий агрегат на 160 кінських сил, який прийшов на зміну 140-сильному. Пару йому складає семидіапазонний преселективний “робот”. Інші два мотори – бензиновий “атмосферник” і турбодизель 1.5 – залишилися в строю. Перший розвиває 115 сил і працює в парі з механічною коробкою або варіатором, другому, крім “механіки”, доступний шестиступінчастий автомат. Привід, як і раніше, тільки передній.

Останні новини:  Tesla Cybertruck отримає відразу покращений автопілот FSD



nnews.com.ua