Honda Civic отримав оновлення для 2025 року

22.05.2024   21:02    17
Оновлений Новий Civic отримав невеликий рестайлінг для 2025 року, а також гібридний 2-літровий мотор.

Honda представила оновлений Civic ще на початку року, але головна новина зараз полягає в тому, що з’явилось більше зображень новинки й оприлюднена деяка технічна інформація. Повідомляється, що відтепер під капотом можна знайти новий гібридний силовий агрегат, доступний у двох нових комплектаціях. Він поєднує вражаючу потужність із ще більш вражаючою економією палива. 

Під капотом 

Honda Civic 2025 року

 

У 2025 році Honda тепер запропонує комплектації Sport Hybrid і Sport Touring Hybrid, причому останній є новим флагманом лінійки Civic у США.  

Honda не надає подробиць про електрифіковану силову установку, кажучи, що це подвійна електромоторна установка, яка працює з 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном за циклом Аткінсона, що генерує 200 кінських сил.  

Останні новини:  Honda закриває свої заводи: названо причину

Honda Civic 2025 року

 

Фактично, це більше кінських сил за новий Civic Si. Таким чином, це найпотужніший не-Type-R Civic усіх часів. 




Honda стверджує, що електрифікований Civic швидший за 1,5-літровий двигун з турбонаддувом, який більше не продаватиметься. Очікується також, що новий гібрид отримає комбінований показник пробігу EPA близько 5,65 л / 100 км, поєднуючи продуктивність із економічністю. Для порівняння, найекономніший Civic 2024 року випуску витрачає 7,85 л / 100 км.  

Крім того, гібриду допомагають чотири рівні рекуперативного гальмування, а підвіску спеціально налаштовують, щоб покращити якість їзди та зменшити шум. Honda стверджує, що гібридні комплектації мають найкращу шумоізоляцію серед усіх Civic. 

Останні новини:  Готуються нові правила про заборону керування авто в Україні

Дизайн 

Honda Civic 2025 року

 

Оновлений стиль був представлений ще в січні, але тепер можна краще роздивитись нове обличчя Civic. Нижня частина замінила більші кутові вентиляційні отвори на вузькі вертикальні отвори, а решітка стала дещо більшою.  

Гібридні комплектації мають фари кольору кузова та спойлер, але всі Civic мають темніші задні ліхтарі. Серед нових кольорів екстер’єру – Solar Silver Metallic, Urban Grey Pearl, Blue Lagoon Pearl і Sand Dune Pearl. 

Honda Civic 2025 року

 

Всередині гібридні комплектації мають сірий салон, а Sport Touring Hybrid пропонує шкіряні сидіння зі стереосистемою з 12 динаміками та більшим 9-дюймовим екраном інформаційно-розважальної системи. Sport Touring Hybrid також оснащений вбудованим Google, який вперше пропонується на Civic. 

Honda Civic 2025 року

 

«Новий гібрид Civic — ідеально вчасне доповнення до модельного ряду Honda, оскільки продажі гібридних і електричних двигунів продовжують зростати, забезпечуючи Honda важливим будівельним блоком для досягнення 100-відсоткового рівня продажів автомобілів з нульовим рівнем викидів до 2040 року», — сказав Ленс Волфер, помічник заступника директора Honda.  

Останні новини:  З електромоторами та на інноваційній платформі: новий BMW X5 вперше помітили під час випробувань

У 2023 році гібридно-електричні моделі Honda становили понад одну чверть продажів бренду, й гібридний Civic розташується в американській лінійці поруч із гібридом Accord, гібридом CR-V та повністю електричним Prologue. 

Honda Civic 2025 року

 

Honda Civic 2025 року надійде до дилерів у червні, але поки у версії седана. Гібридні моделі будуть доступні як у форматі седан, так і у форматі хетчбек, а комплектації LX і Sport отримають неелектрифікований та дешевший 2,0-літровий двигун. Ціни будуть оголошені пізніше цього року. 


motorcar.com.ua