Цю закуску з печериць готуватимете на всі застілля

24.05.2024   00:09    25

У цій статті ділимося рецептом приготування смачного рулету з грибною начинкою. Як начинку можна використовувати не лише печериці, але і інші будь-які гриби.

Приготування:

  1. На розігріту пательню змащену олією викладаємо печериці порізані невеликими шматочками. Обсмажую гриби на середньому вогні 5 хвилин.

2. Далі в глибоку тарілку натремо на тертушці кабачки віджаті від зайвого соку і додамо яйця.

Останні новини:  Як правильно заморозити кабачки на зиму: поради досвідчених господинь

3. Потім додаємо пучок подрібненого кропу, трохи солі та чорного меленого перцю.

4. Сюди ж висипаємо пшеничне борошно. Перемішуємо інгредієнти до однорідної консистенції. Тісто виходить, як густа сметана.

5. В процесі смаження до грибів додаємо сіль та сметану. Все перемішуємо і тушкуємо без кришки на середньому вогні, поки з них не випарується вся рідина.

6. Деко застилаємо листом пергаменту змащений олією і виливаємо тісто. Тісто розподіляю рівномірно формою прямокутника і ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Останні новини:  Цитрусовий маринад для курки на грилі — ароматно та пікантно

7. Після того, як рулет охолоне перекладаю його на харчову плівку. Потім обережно знімаю з нього пергамент.

8. Далі викладаємо на запечене тісто обсмажені гриби. Посипаємо їх натертим сиром та загортаю інгредієнти у щільний рулет.

9. Перекладаємо рулет швом вниз у форму для запікання змащену олією і зверху викладаю на нього смужки твердого сиру. Ставлю рулет у духовку на 5 хвилин, щоб сир розплавився.

Останні новини:  Баклажани по-французьки, смачний і простий рецепт овочевої закуски

Смачного!


elegantwoman.kyiv.ua