BMW 5 Touring отримав нові комплекти M Performance

09.05.2024   13:00    350
Німецький бренд BMW анонсував нові комплекти карбонових деталей M Performance.

Минулого року BMW представила оновлену 5 серію, а цьогоріч вже з’явились версії універсалів. 

Тепер бренд випустив пакет M Performance для універсалів 5 Series Touring та i5 Touring, завдяки чому автомобілі виглядають трохи спортивнішими. Тепер залишилось дочекатись появи нового M5. 


Дизайн 

BMW 5-Series Touring M Performance



 

Як і більшість інших деталей M Performance, ті, що розроблені для 5-Series Touring та i5 Touring, переважно виготовлені з вуглецевого волокна. До них відноситься новий трикомпонентний карбоновий передній спліттер M Performance, який миттєво підсилює спортивну привабливість двох моделей, не виглядаючи як спеціальний продукт для вторинного ринку. 



Деталями з карбону замінені ковпаки дзеркал і подовжувачі бічних порогів. Власники також можуть замовити акцентні смуги Frozen Black уздовж плечової лінії автомобіля та наклейки M Performance для бічних порогів. Мабуть, найцікавіша зміна знаходиться в задній частині з яскравим дифузором з вуглецевого волокна. Хоча це не так надмірно, як комбінація дифузор/вихлоп, доступна для M4, вона все одно досить приголомшлива. 

Останні новини:  Штраф до 340 гривень: яким водіям загрожує покарання за паління за кермом

BMW 5-Series Touring M Performance

 

Для 5-Series Touring та i5 Touring також пропонуються чотири нові дизайни дисків й вони доступні в розмірах 19, 20 і 21 дюйм. Можливо, найкращим вибором є 19-дюймові легкосплавні диски M Performance з дизайном Y-Spoke, пофарбованими в чорний матовий колір і обтягнутими липкою гумою. За цими новими колесами ховаються 20-дюймові гальма M Performance, які включають пофарбовані в червоний колір супорти з шістьма поршнями спереду та однопоршневою конструкцією ззаду. 

Останні новини:  Майбах від Audi: A8 Horch

BMW 5-Series Touring M Performance

Всередині також були зроблені різні штрихи. Наприклад, є алюмінієві накладки на пороги з літерою M, нові дверні направляючі для проектора, килимки M Performance з контрастною строчкою та окантовкою під шкіру, а також педалі з нержавіючої сталі. Власники також можуть замовити спеціальний чохол для ключів з алькантари та карбонову кришку горловини. 

BMW поки не надав цін на нові деталі, але підтвердив, що вони будуть доступні з цього місяця. 

Останні новини:  Гібридні кросовери Kia Sorento оновилися – ціни вже відомі


motorcar.com.ua