10 оригінальних ідей модного манікюру на літо 2024

15.05.2024   19:00    13

Літо – це час не для нудьги, це час відпусток, тривалих прогулянок та нових вражень, тому частина сучасних жінок у літній сезон прагне носити яскраві відтінки та нестандартні комбінації в одязі, та й нейл-арт стає трохи (або не трохи) яскравішим, ніж зазвичай. Втім, любительки ненудного дизайну віддають йому перевагу цілий рік!

Без жодних сумнівів, варто спробувати зробити нейл-арт у техніці «негативний простір» з додаванням квіткових візерунків, літніх малюнків та яскравих відтінків.

Останні новини:  Простий спосіб почистити дерев'яну дошку для нарізання

Цікавим і стильним рішенням можна назвати манікюр у бежево-білому кольорі з додаванням яскравих відтінків у вигляді плям і крапель, що моментально освіжить його.

Втім, на ваших нігтях можуть «оселитися» всі кольори веселки в будь-якому порядку і у вигляді будь-яких фігур, будь то круги, квадрати, лінії або візерунки.

Коли хочеться здивувати оточуючих своїм нестандартним нейл-артом, спробуйте манікюр з яєчнею на яскравому тлі, що відразу приверне увагу до вашого дизайну нігтів.

Останні новини:  Господині порадили за якої температури прати постільну білизну

Втім, навіть прості геометричні лінії та фігури стають більш акцентними, якщо до нейтральних відтінків додати кілька яскравих, виділивши таким чином якісь зони.




Неонові зелені та помаранчеві відтінки в нейл-індустрії найчастіше використовуються саме в літній сезон, коли багато хто з нас вирушає у довгоочікувану відпустку до берега моря.

Нейл-арт у форматі 3D – це ефектно, особливо, якщо в ньому присутні яскраві відтінки та малюнки. Втім, це суто індивідуально і такий дизайн може бути досить лаконічним.

Останні новини:  Експерти розповіли, як освіжити туалетну кімнату без хімії

Яскраві квіти будь-якого розміру і кольорів часто зустрічаються в літньому дизайні нігтів, тому що це цілком відповідає природним пейзажам, які іноді дуже хочеться повторити за допомогою нейл-арту.

Позитивні модниці вибирають стильний дизайн із яскравими відтінками у вигляді смайлів, доповнюючи їх хмарами, сонцем, квіточками та іншими літніми малюнками.

Манікюр у пастельних відтінках також може виглядати нестандартно, якщо це стильний градієнт або розтяжка з використанням кількох тонів.


wona.com.ua