У РФ курсують агітпоїзди - закликають до війська

17.04.2024   17:03    662
У РФ курсують агітпоїзди - закликають до війська

Фото: РосЗМІ

Просторами РФ курсують агітпоїзди

Держава-агресор Росія масштабує агітаційні заходи у регіонах, щоб зупинити падіння кількості охочих йти на службу в армію.

У Росії знижуються обсяги весняного призову, тому в регіонах почали курсувати агітпоїзди. Про це в середу, 17 квітня, повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.


Зазначається, що держава-агресор Росія масштабує агітаційні заходи у регіонах, щоб зупинити падіння кількості охочих йти на службу в армію.

Останні новини:  З'явились фото літаків на аеродромі Моздок в РФ

“Представникам російського режиму у регіонах Кремль спустив вимоги виконати план весняного призову і не допустити його зриву, оскільки зниження кількості строковиків означатиме зменшення чисельності охочих підписувати контракт з російською армією, яка продовжує геноцидну війну проти України та окупацію наших територій”, – йдеться в повідомленні ГУР.



Повідомляється, що активізація інформаційного впливу на населення в російських регіонах передбачає посилену глорифікацію військових і розповсюдження наративу, ніби строковикам гарантують, що їх не братимуть на війну в Україну.

Останні новини:  У РФ цигани здали в металобрухт найновіший БПЛА - соцмережі

“Для агітації серед іншого залучають російську залізницю – вагони  пасажирських поїздів та електричок розфарбовують мілітаристськими принтами, прославляючи військову службу,  російську зброю та техніку. Тож путінська Росія фактично копіює методи більшовицького  агітпропу сторічної давнини з його “агітпоїздами”, – йдеться далі в повідомленні.



korrespondent.net