Санаторій «Теплиця» – найкращий відпочинок для дорослих і дітей

64

Туристична компанія «АкваТур» пропонує оздоровлення та відпочинок для всієї сім’ї. Провести час весело та з користю для здоров’я – що може бути краще? Приїхавши в мальовничий санаторій «Теплиця», ви зможете відпочити тілом і душею.

Комплекс розташований у Закарпатті поблизу міста Хуст і селища Мукачево. Цей заклад по праву вважається бальнеологічною перлиною, адже там знаходяться термальний і мінеральний басейни, а також можна оздоровитися завдяки мінеральним водам, таким як Теплицька, Олегівська, Крушницька. За бажання можна відвідати мальовничий Ужгород або термальні води Косино та Берегового, що знаходяться недалеко від санаторію. Оздоровлення та відновлення сил у «Теплиці» обійдеться доволі дешево.

Інфраструктура комплексу

Проживання в санаторії можливе у великих корпусах або в дерев’яних будиночках. Усі номери комфортабельні й ергономічні. Завдяки чудовим ландшафтним формам і пейзажам санаторій «Теплиця» в Закарпатті подарує не лише лікування, а й естетичне задоволення. Свіже повітря та лижні прогулянки взимку нікого не залишать байдужими.



Для оздоровлення дітей і дорослих санаторій Теплиця має окремі басейни, тренажерний зал для проведення занять з лікувальної фізкультури, спортивні майданчики просто неба, сауну, хамам, бювет, лікувальний комплекс і багато іншого. «Теплиця» (санаторій) ціни пропонує доступні, тому вдасться відпочити недорого.



Курорт «Теплиця» (Закарпаття) – спеціалізація та особливості лікування

У санаторії «Теплиця» проводять лікування патологій опорно-рухового апарату (поліартриту, остеохондрозу), захворювань нервової системи (невритів, радикулітів), дихальних шляхів. Також лікують судинні захворювання (варикоз, атеросклероз) і порушення ендокринологічного профілю.

Механізм дій термальних процедур полягає в тому, що мікроелементи (Nа, СІ, І, Вг, В) всмоктуються шкірою та чинять заспокійливу та відновлювальну дію, знижують артеріальний тиск, нормалізують тонус м’язів і судин, сприяють покращенню імунітету.

Оздоровлення дітей і дорослих

Відновити здоров’я дорослих і дітей можливо, замовивши путівку за вигідною вартістю на сайті компанії «АкваТур». Можна вибрати варіанти відпочинку, що максимально підходять саме вам. Туристична компанія пропонує курортні комплекси «Детокс» і «Маєра», реабілітаційні програми після інсульту, ковіду чи інших захворювань. Великою популярністю користуються дитячі табори. Купити путівку для дитини можна за знижкою:

  1. Дітям до 5 років: безплатно.
  2. Від 5 до 12 років: –20%.
  3. Від 12 до 16 років: –10%.

До знижки не входять медичні процедури та харчування. А для дітей до 5 років можливе надання знижки на харчування 50%.