Простий спосіб не витирати пил на шафах, але все одно мати чисту та завжди охайну квартиру

10.04.2024   01:40    293

На просторах Інтернету можна відшукати ну просто мільйони порад для господинь, як прибирати вдома та завжди підтримувати ідеальну чистоту. Втім, порад щодо того, як полегшити собі життя та менше витрачати сил і часу на прибирання, доволі мало.


Для багатьох особливо важкою є потреба постійно витирати пил на шафах – особливо, якщо вони високі. У такому разі ви можете скористатись лайфхаком, який точно оцінять любительки полегшити свій побут.

Останні новини:  Що варто знати жінкам про секрети спокусливості

Як прибирати пил на шафах

Звісно, ви можете скористатись найпростішим методом прибирання на верхніх полицях – для цього потрібно залізти на стільчик або навіть стіл і протерти бруд за допомогою вологої ганчірки. Проте, чи потрібна вам зайва гімнастика? Особливо така, що може обернутись травмою.

Простий спосіб не витирати пил на шафах, але все одно мати чисту та завжди охайну квартиру

Для того, аби на всіх ваших шафах завжди була чистота, ви можете накривати їх чимось. У мережі пропонують використовувати для таких цілей газету. Втім, варто вам хоча б раз скористатись такою порадою, як ви зрозумієте – вона просто не має сенсу.





Річ у тім, що пил до газети аж ніяк не пристає, а тому, коли ви будете знімати газету з шафи, то весь бруд знову розлетиться по квартирі чи будинку. Така порада лише додасть вам роботи та змусить витратити час на додаткове прибирання.

Останні новини:  Які причини бурої хвороби в полуниці
Простий спосіб не витирати пил на шафах, але все одно мати чисту та завжди охайну квартиру

Втім, це не означає, що варіант застилати чимось поверхню шафи – це марна ідея. Для цього потрібно просто придбати спеціальну прозору клейонку, що продається в будь-якому будівельному магазині. В результаті ви отримаєте ідеальну поверхню, до якої буде приставати пил.

Під час прибирання вам просто потрібно згорнути клейонку та вимити її у ванній кімнаті. Такий спосіб буде набагато простішим і дієвішим, ніж постійна потреба витирати пил власноруч на високих шафах.

Останні новини:  Експерти назвали перевірені лайфхаки з капроновими колготами


noviydoctor.com