Компанія Mazda представила електричний седан EZ-6 і кросовер Arata

27.04.2024   14:15    457

Перший електрокар, розроблений японською маркою спільно з фахівцями концерну Changan, дебютує на китайському ринку наприкінці нинішнього року. Причому новинка прийде на зміну седану Mazda6 актуального покоління. Початок серійного виробництва концептуального електрокросовера Mazda Arata заплановано на кінець 2025 року.


Mazda EZ-6 являє собою задньопривідний п’ятимісний седан. Довжина моделі склала 4921 міліметра. Вона буде доступна в повністю електричному, а також гібридному виконанні. У батарейному варіанті модель зможе проїжджати без підзарядки близько 600 кілометрів. У конфігурації з ДВЗ запас ходу перевищить тисячу кілометрів. Інші параметри силових установок розробники поки не розкривають.

Останні новини:  Найнадійніші моделі бренду JAC на вторинному ринку
Mazda EZ-6
Mazda
Mazda EZ-6
Mazda
Mazda EZ-6
Mazda
Mazda EZ-6
Mazda
Mazda Arata
Mazda
Mazda Arata
Mazda
Mazda Arata
Mazda

Електрокросовер Mazda Arata поки що перебуває в процесі розробки. Як і у випадку з EZ-6, майбутній SUV створюють разом з інженерами Changan. Візуально концепт-кар нагадує стилістику моделей CX-5 і CX-30. При цьому новинка відрізняється футуристичним екстер’єром, а також поліпшеною аеродинамікою. Будь-яких подробиць перспективного проекту в компанії не повідомили.





У середині квітня компанія Mazda офіційно представила новий кросовер CX-80. Трирядну модель розробили для європейського ринку.

Останні новини:  Дебютував новий Rolls-Royce Cullinan 2024



nnews.com.ua