Гідромасажні ванни Ravak: ваш домашній оазис благополуччя

45

Зануритися в атмосферу спа можна прямо у себе вдома, а для цього не потрібно витрачатися на походи в дорогі салони – достатньо встановити ванну з гідромасажем від Ravak. В асортименті сантехніки представлені різноманітні варіанти з різними функціями та розмірами, що дає змогу підібрати ідеальне рішення навіть для нестандартних приміщень.

Кожна квартира може перетворитися на куточок повного релаксу завдяки пристроям, здатним:

  1. Підвищити загальний тонус організму.
  2. Забезпечити повне розслаблення і відпочинок.
  3. Поліпшити стан шкіри.
  4. Відновити енергію.
  5. Зняти стрес.

Конструкція ванни з гідромасажем

Конструкція гідромасажної ванни являє собою складну систему, в якій в чашу врізаються спеціальні форсунки, що направляють струмені води або повітряні бульбашки. Кількість і тип форсунок залежать від моделі, і Ravak пропонує як базові, так і ванни з повною комплектацією. Насос і повітряний компресор встановлені під чашею, а кнопки управління зручно розташовані на бортику для регулювання режимів прямо під час процедури.



Гідромасажну ванну Ravak може бути додатково оснащено підводним освітленням, функцією хромо- та ароматерапії, а також системою дезінфекції, що значно розширює функціонал і робить процедури ще комфортнішими.

Особливості вибору

Під час вибору підходящої моделі варто звернути увагу на розміри, об’єм і тип чаші, матеріал, з якого виготовлено ванну (Ravak пропонує різні варіанти з акрилу), кількість форсунок і тип гідромасажної системи, а також наявність додаткових опцій, як-от ароматерапія або підсвічування.

Приємна і вигідна покупка

Якщо вам складно визначитися з вибором, зверніться до наших менеджерів. Вони із задоволенням проконсультують вас з усіх питань і допоможуть зробити вашу покупку приємною і вигідною. Ravak приймає замовлення з усієї України і здійснює доставку як до Києва, так і в інші міста.