Черговий скандал навколо Tesla – звільнено робітника, який жив на заводі

29.04.2024   14:31    1435

Tesla звільнила хлопця, який спав у машині, приймав душ на роботі

Нещодавно звільнений керівник виробництва Tesla каже, що спав у своїй машині, щоб більше працювати. На початку минулого тижня Tesla звільнила 10 відсотків своєї робочої сили. Один із робітників, Ніко Мурільо, втратив роботу, незважаючи на те, що стверджував, що спав у своїй машині, щоб більше працювати на компанію. Допис Мурільо тепер стає вірусним, оскільки коментатори співчувають його невдалій ситуації.

Останні новини:  Volkswagen ID.Code дебютував як концепт майбутнього

Минулого тижня з’явилися новини про те, що Tesla звільнила понад 14 000 співробітників, що являє собою значне скорочення штату на 10%.

Тепер історія звільнення одного колишнього співробітника Tesla привертає широку увагу в Інтернеті, пропонуючи поглянути на людські витрати таких великомасштабних корпоративних рішень.

Tesla завод



Ніко Мурільйо почав працювати на заводі Tesla у Фрімонті, штат Каліфорнія, 2019 року, спочатку як співробітник із виробництва, але швидко почав підніматися корпоративною драбиною, як докладно описано в його біографії на LinkedIn. У 2020 році його підвищили до посади провідного фахівця з виробництва, а у 2021 році – начальника виробництва. Однак минулого тижня його звільнили.

Останні новини:  За статистикою, у водіїв BMW найвищий розмір штрафу за перевищення швидкості

Історія Мурільо починається в понеділок, 15 квітня, о 4:30 ранку, коли він відкрив свій ноутбук, щоб перевірити електронну пошту. Як не дивно, він виявив, що його обліковий запис було деактивовано, але припустив, що це ІТ-помилка, і продовжив свої ранкові справи. Але, виявилося, що його було звільнено.



 

Останні новини:  Lamborghini випустила вінілові платівки зі звуками моторів V12 (Фото)


avtosota.com