Балкони з виносом: особливості монтажу

68

Балкон часто використовується для розширення простору у квартирі. Найчастіше для цього замовляють послугу скління. Правильно обрана конструкція може захистити балкон чи лоджію від холоду та вітру. Однак зазвичай їх площа невелика, тому для збільшення простору варто звернути увагу на додаткові методи. Наприклад, винос балкона дозволяє розширити його простір та обладнати повноцінну зону відпочинку, кабінет або навіть мінікімнату.

Балкони з виносом https://liniavikon.com.ua/ua/balkon/balkon_vinos/ — це метод, який передбачає монтаж скляної конструкції за лінією парапету, з опорами, що виступають за межі початкової плити балкона.

Переваги скління балконів з виносом

Балкони та лоджії з виносом мають безліч переваг. Ось декілька з них:



  1. Збільшення площі приміщення. Це основна мета будь-якого розширення балкона. Навіть кілька зайвих метрів можуть суттєво вплинути на комфорт проживання у квартирі чи будинку;
  2. Підвищення світлопропускної здатності. Збільшення площі скління дозволяє потрапити в приміщення більшому обсягу світла;
  3. Можливість отримати додаткову кімнату. Балкон можна використовувати не тільки для зберігання речей. Там легко облаштувати зону відпочинку, кабінет або навіть встановити невеликий диван чи ліжко;
  4. Зміцнення конструкції. Розширення балкона може слугувати не лише для збільшення розмірів приміщення, а й для підвищення стабільності всієї конструкції;
  5. Стильне оформлення. Балкон з виносом робить інтер’єр та екстер’єр приміщення більш ефектним.

Щоб скористатися всіма перевагами виносного балкона в Києві та Київській області, варто замовити його в компанії «Лінія Вікон» за вигідними цінами.



QE_06_j3fjuvWVeD4YXcrQxosKnrzKy2a5j5tRgtFj-xWAtD2OzQLzcEcXbSYGVXcZaypv2biYSERxBJ3vzubZsoV2KqAQD-LetY3ftyblti47PLlCUB3hZPvs-kpY-rwKATJB1MIIbasRxv1FVuMA

Види скління балконів з виносом

Існує кілька методів скління балконів, залежно від площі та форми ділянки, яка підлягає розширенню.

По підлозі

Цей метод передбачає значне розширення балкона шляхом зміни площі підлоги. Це складніший, але найефективніший спосіб, збільшення розміру приміщення.

Процес його розширення по підлозі починається з демонтажу старого парапету, після чого плиту збільшують за допомогою швелерів та сталевих куточків. Наступним кроком є облаштування підлоги за допомогою металевих листів та її утеплення.

Для нового парапету можуть бути використані різноманітні матеріали, такі як профнастил, цегла, піноблоки, сендвіч-панелі та інші. Монтаж віконної системи виконують за допомогою спеціальних стійок, які необхідні для підсилення конструкції.

По підвіконню

Цей метод простіший, тому що передбачає менше конструктивних змін. В такому випадку винесення балконного вікна виконують на 30-40 см. Але навіть така невелика площа дозволяє встановити в приміщенні малогабаритні меблі. Окрім того, сам парапет залишається у своїх межах, але може бути посилений.

Балкони з виносом в Україні — це не лише зручно та функціонально, а й естетично привабливо. Їхні переваги стають особливо очевидними при невеликих площах, коли важливий кожен метр. Розширення балкона з виносом може стати ефективним та стильним рішенням для вашого будинку чи квартири.