Зручний шлях до мовної майстерності

23

Причин для вивчення італійської мови безліч… Найчастіше це необхідність, пов’язана з працевлаштуванням або навчанням, бажання розуміти «другу половинку» або необхідність скласти державний іспит. У деяких може виникнути питання, для того вчити іноземну, якщо до цього не «змушує» життєва ситуація? Курси італійської мови онлайн допоможуть розширити власні кордони та збагатити внутрішній світ. Є й інші причини. Розглянемо їх детальніше.

Чому варто знати італійську

Це мова моди, мистецтва, музики та краси! Якщо вам близькі ці теми, італійська допоможе почувати себе як риба у воді. Стрімке зростання попиту пов’язане й з іншими причинами:

  1. Можливість послухати Папу в оригіналі. Звісно це не першочергова потреба. Проте усвідомлення того, що ти один із небагатьох, хто може це зробити, приносить задоволення.
  2. Покращення позиції на ринку праці. Італія пропонує багато вакансій для людей з вищою та середньою освітою. Крім того, великі українські компанії співпрацюють з італійськими клієнтами чи партнерами. Знання мови збільшує шанси на отримання такої праці.
  3. Курси італійської допоможуть швидко освоїти іспанську чи французьку, оскільки вони походять з однієї романської мовної сім’ї. Це теж стосується і латини, яка стане у нагоді  в медицині чи юриспруденції.
  4. Італійська сама по собі відносно проста для вивчення. Вона має порівняно легку вимову та граматику. Крім цього, чим більше мов засвоєно, тим легше вивчати нові. Звісно, вивчення специфічних слів та правил вимагає зосередженості та часу.
  5. Італійська вважається однією з найкрасивіших мов світу. Після курсів можна розуміти мелодійні пісні та вільно спілкуватися з корінними італійцями, без перешкод подорожувати країною та насолоджуватися неповторним колоритом.
  6. Почувати себе в Італії як вдома. Як це, відчути себе справжнім італійцем? Завдяки курсам можна не тільки навчитися спілкуватися, але й познайомитися з культурними та історичним традиціями, навчатися у ВНЗ чи знайомитися з автентичними кулінарними шедеврами.
Останні новини:  Основные инструменты для работы со кожей




Можна й далі продовжувати цей перелік, адже щороку все більше українців виїжджають за кордон. Хтось бажає подивитися Італію. Інші мріють про краще життя. У кожного своя мета! Єдине, що об’єднує студентів Study-Expert – це бажання вільно спілкуватися італійською.

Ефективні методи вивчення

У групі чи індивідуально? На це питання треба дати відповідь, щоб підібрати оптимальний варіант навчання. Наприклад, у мінігрупах легше подолати мовний бар’єр, оскільки спілкування відбувається не тільки з вчителем, але й з іншими студентами. На індивідуальних заняттях викладач приділяє більше уваги конкретним темам, допомагає відпрацювати помилки, які часто трапляються, більш детально розібрати та викорінити їх.

Останні новини:  Тепловізори iRay інновації, що відкривають нові горизонти

Під час вибору, слід звернути увагу й на ціну. Традиційно заняття в групі коштують дешевше, хоча за інтенсивністю та користю не поступаються груповим. Адже незалежно від форми навчання, якість і кількість засвоєного матеріалу більшою мірою залежить від індивідуальної мотивації та зосередженості й цілеспрямованості.