Відео тижня: у США ведмідь забрів на терасу приватного котеджу і не упустив можливості розслабитися в джакузі

28.03.2024   17:50    854

Турист із США отримав від ведмедя майстер-клас “як повинен виглядати справжній відпочинок”. Звір поділився своїми знаннями, забравшись в джакузі, що стоїть на тлі світанкового сонця.


Тодд Требоні з американського міста Камілла, штат Джорджія, в середині березня приміряв роль туриста і влаштував собі відпочинок в містечку Гатлінбург, розташованому в Теннессі. Однак під час своєї поїздки чоловік не лише розслабився, але і трохи полоскотав собі нерви.

Березневим ранком Тодд помітив на патіо будиночка, який він знімав, несподіваного великого гостя — ведмедя. На щастя, в той момент Требоні знаходився за скляними дверима, тому зіткнення обличчям до морди він зміг уникнути. Хоча сама по собі ситуація могла запросто налякати.

Останні новини:  Геніальний і дуже простий план котиків відкрити каструлю зі смаколиками

Проте навіть тривога не завадила чоловікові, як і будь-якій сучасній людині, потягнутися за камерою, щоб зняти все, що сталося далі. На відео Тодду вдалося відобразити справжній майстер-клас з розслаблення від ведмедика, у якого ми можемо багато чому навчитися.





Перші кадри показують, як тварина забирається на патіо і, озирнувшись, відразу йде до джакузі.

Останні новини:  Мережі насмішила товста кішка, яка не бажає займатися спортом (ФОТО)

Судячи з усього, штучка була знайома волохатому гостю, тому що він негайно виліз сходами і заліз в джакузі, чим викликав у Тодда здивування.

“У нас тут дикий ведмідь гріється в джакузі”, — каже оператор на відео.

Однак те, що сталося далі, вразило Требоні ще сильніше: ведмідь почав плавати у великій ванній і насолоджуватися ранковим сонечком.

Останні новини:  Вмивання пухкого кота в незвичній позі розвеселило користувачів Мережі

Схоже, так і виглядає справжній відпочинок.

Втім, помітивши присутність Тодда, ведмедик спробував відлякати його, адже нікому не подобається, коли переривають приємне проведення часу. Чоловік відразу ж зрозумів натяк і залишив тварину в спокої, вирішивши вимкнути камеру.

Зате турист не забув поділитися роликом у Фейсбуці, де глядачі оцінили скіли волохатого і просто пораділи за нього.