Переміг електрокросовер: став відомий “Найкращий електромобіль 2024 року”

28.03.2024   14:00    1312

На автосалоні в Нью-Йорку назвали переможців щорічного конкурсу “Найкращий електромобіль року” та “Найкращий всесвітній автомобіль 2024”. Цікаво, що цього року обидві премії виборов електричний кросовер Kia EV9.

 

На думку експертів, перемога не є несподіванкою, оскільки EV9 був тепло прийнятий журналістами. У фінальній частині конкурсу модель конкурувала з BYD Seal і Volvo EX30. Тим не менш, ця перемога має допомогти підняти продажі новинці від Kia, ціни на яку починаються від 54 900 доларів.

Останні новини:  Експерт розповів, як підготувати кондиціонера в авто до літнього сезону

“Цей тріумф є свідченням нашої непохитної відданості розсуванню кордонів технологій і досконалості дизайну. Постійний успіх Kia EV9 спонукатиме нас продовжувати пропонувати виняткові автомобілі, які переосмислять враження від водіння для клієнтів у всьому світі”, – зазначив президент і генеральний директор Kia Хо Сон Сонг.

Своєю чергою, електричний кросовер Volvo EX30 отримав звання World Urban Car, випередивши BYD Dolphin і Lexus LBX. Окрім того, BMW i5 / 5-Series обійшов Mercedes E-Class і кросовер EQE, та став переможцем у номінації World Luxury Car.



Також зазначається, що Toyota Prius отримала відзнаку “Найкращий дизайн року”, обійшовши Ford Bronco та Ferrari Purosangue.

Останні новини:  Jeep Compass отримав в Україні нові комплектації




autogeek.com.ua