Коли до України повернеться справжнє весняне тепло: прогноз синоптиків

11.03.2024   17:27    645


Найближчого тижня в Україні очікується нестабільна погода. Спочатку із заходу до нас прийдуть дощі, які поступово охоплять всю країну, а після дощів очікується потепління до +10°…+15°, пише уніан.


Початок тижня в Україні буде прохолодним. У більшості областей 11 березня стовпчики термометрів покажуть +2°…+8°, лише на півдні місцями буде +10°…+11°, а на Закарпатті – до +16°.

12 березня температура в Україні буде від +4° до +8°, лише в Криму буде +11°, а на Закарпатті +15°. На заході, у більшості центральних і південних областей, а також на Житомирщині пройдуть дощі.

Останні новини:  У Міноборони розповіли, скільки коштує забезпечення одного солдата ЗСУ

У середу, 13 березня, дощі в Україні продовжаться. У центральній частині країни вони можуть бути з мокрим снігом. Практично по всій Україні стовпчики термометрів покажуть +4°…+7°, лише на Закарпатті буде +13°, а в Криму повітря прогріється до весняних +16°.



Із середини тижня погода в Україні почне стабілізуватися. Дощі практично покинуть західні та північні області та змістяться на південний схід. Температура буде в межах +6°…+9°, у Криму +10°, на Закарпатті – до +14°.

Останні новини:  В Україні хочуть конфісковувати автомобілі у п’яних водіїв на користь ЗСУ

Перед вихідними подекуди в Україні ще дощитиме, проте температура почне підвищуватися. Стовпчики термометрів покажуть +6°…+12°, на Закарпатті повітря прогріється до +14°.



У суботу, 16 березня, очікується помітне потепління. Практично по всій країні температура підвищиться до +10°…+15°, а дощі залишаться лише в Криму.

17 березня в Україну знову прийдуть невеликі дощі, проте на температуру вони не вплинуть – буде тепло, +10°…+15°, на Закарпатті – до +16°.

Останні новини:  На Житомирщині чоловік підпалив рідного брата


chasdiy.org