Смачні та соковиті котлети вдома

05.05.2024   17:30    371

Котлети є одними з найпопулярніших закусок. Таку страву готують на буденний обід чи вечерю, а також – до святкового застілля з особливого приводу. Втім, не кожна господиня, навіть бувала, може приготувати дійсно апетитну страву, яка буде відрізнятись соковитістю.


Ті, хто вже розгадав секрет такого апетитного та по-справжньому соковитого частування, жартує – якби цей лайфхак з’явився в їхній молодості, вони б набагато раніше вийшли заміж. Розповідаємо, що потрібно додати в котлети, аби вони були в сто разів смачнішими.

Останні новини:  Ніжна і соковита запечена скумбрія в гірчично-апельсиновому маринаді

Як приготувати соковиті котлети

Ніякої таємниці чи страшного секрету немає. У бувалих господинь є як мінімум 2 інгредієнти, які вони додають у фарш для котлет, аби ті стали набагато соковитішими та смачнішими. Ви про них точно чули, а тому стаття від “Добрих новин” лише закріпить ваші знання, а не відкриє для вас таїну.

Останні новини:  Шарлотка з трьох інгредієнтів та хрусткою скоринкою
Експерти розповіли, як швидко та просто приготувати смачні та соковиті котлети вдома

Перший інгредієнт, який часто додають у фарш для котлет, аби ті ставали кращими, сало. Звичайне свиняче сало під час смаження розплавляється та буквально насичує закуску ніжністю та соковитістю. Ви можете подрібнити шматок домашнього сала без м’яса та додати його до суміші для котлет.

Експерти розповіли, як швидко та просто приготувати смачні та соковиті котлети вдома

Крижана вода – ще один незвичайний інгредієнт, який господині додають у фарш для того, аби котлети вийшли соковитішими. Холодна рідина під час смаження викликає появу пару, а той, своєю чергою, розпушує фарш і не дає йому пересохнути в процесі приготування. Крім того, пар, утворений крижаною водою, піднімає котлети.






noviydoctor.com

Останні новини:  Маринад, який допоможе зробити рибу смачною та оригінальною