Коктейлі з Jagermeister: ТОП-7

25

Jagermeister – класичний бітер, чий рецепт тримається в суворому секреті. Відомо тільки, що до складу входить 56 компонентів – саме це число вказано на етикетці. Традиційно Jagermeister п’ють охолодженим у шотах. Але він також чудово комбінується з іншими алкогольними та безалкогольними напоями: спрайтом, кока-колою, соками з цитрусів, содовою, текілою, ромом, горілкою тощо. Рідше додають вино та пиво. Завдяки такому різноманіттю поєднань на базі бітеру можна робити дуже смачні коктейлі. Розберемо найпопулярніші рецепти.

«Jager Bomb»

Молодіжний коктейль – справжній хіт німецьких дискотек. Головний секрет – додавання енергетику Red Bull, який дозволяє веселитися протягом всієї ночі. Jagermeister і Red Bull треба брати у пропорціях 1:2. Якщо напій здається занадто міцним, можна змінити пропорції до 1:3. Коктейль п’ють залпом.

Останні новини:  Основные инструменты для работы со кожей

«Єгермонстр»

Цей слабоалкогольний коктейль дуже популярний у США. Він відрізняється солодкими нотами у поєднанні з цитрусовими мотивами. Рецепт:

  1. Jagermeister – 30 мл;
  2. гранатовий сироп Гренадин – 30 мл;
  3. апельсиновий сік – 150 мл;
  4. лід – 200 г.

Спочатку у бокал треба покласти лід. Потім додається Jagermeister, апельсиновий сік і Гренадин. Можна прикрасити коктейль долькою апельсина або грейпфруту.

«Кукумбер»

Цей коктейль також називають огірком. Цей овоч – головний секретний інгредієнт міксу. Інші компоненти:

  1. Jagermeister – 50 мл;
  2. спрайт – 150 мл;
  3. лід – 150 г.
Останні новини:  Как выбрать посуду для ресторана, кафе или бара

 

Огірок треба розрізати на довгі пластини. Попередньо можна зняти шкірку. Для приготування коктейлю достатньо 3-4 скибочки. Їх треба покласти у хайбол, потім додається лід, Jagermeister і спрайт.

«Лимонний єгер»

Шот шарами, який складається всього з двох компонентів – самбуки та єгермейстеру. Напій відрізняється анісовими та трав’яними нотками. Він дуже просто готується – спочатку у чарку наливається 25 мл самбуки. Потім ложкою слід акуратно додати стільки ж єгермейстеру.

«Мертвий німець»

Цей коктейль вважається чоловічим. Він відрізняється високою міцністю. При цьому напій відрізняється збалансованим смаком. Рецепт дуже простий. Треба взяти по 50 мл Jagermeister та м’ятного шнапсу. Готовий коктейль п’ється одним ковтком.

Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

«Підводний човен»

Один з найцікавіших коктейлів на базі Jagermeister. Вважається, що рецепт вигадали скандинави. Саме вони придумали змішати бітер і пиво. Замість нього можна використовувати шампанське. Його вибирають, якщо коктейль готується для жінок.
Напої можна змішувати. Тоді до бокала з пивом або шампанським додається чарка єгермейстеру. Коктейль треба перемішати. Також можна запити чарку єгермейстеру пивом або шампанським.

«Глибинна бомба»

Цей коктейль за компонентами схожий на попередній. Різниця полягає у способі подачі. «Глибинна бомба» передбачає поміщення шота з бітером до великого бокала з пивом. Спочатку у пустий кухоль ставиться чарка з єгермейстером. Потім наливається темне пиво.