Натуральний камінь: універсальне рішення для будь-якого дизайну

22

Натуральний камінь вважається одним із найкращих матеріалів для дизайну інтер’єру завдяки практичності, екологічності, зовнішній привабливості, а також унікальним візерункам, які ніколи не повторюються. Натуральний камінь дозволяє втілювати будь-які ідеї дизайну та створювати затишні та сучасні інтер’єри у будь-якому стилі.

Оздоблення каменем – традиційне рішення для дизайну інтер’єру в класичному стилі, органічно виглядає в стилі прованс і стилізації під старовину, а за умови вмілого підходу підкреслить своєрідність індустріального стилю. Якщо раніше натуральний камінь можна було побачити лише у великих приватних будинках, то сучасний дизайн передбачає його використання навіть у звичайній міській квартирі. Наприклад, груба кам’яна кладка ідеально підходить для трендового лофта, а фрагментоване використання каменю має чудовий вигляд у мінімалізмі, в якому часто оформлюють сучасні невеликі квартири.

Останні новини:  Основные инструменты для работы со кожей

Сфера застосування натурального каменю дуже широка. Наприклад, граніт використовується в основному для традиційного оздоблення стін та підлоги в громадських будівлях, а також для виготовлення сходів з каменю, а більш естетично досконалий мармур — для оздоблення поверхонь у приватних будинках та квартирах, для виготовлення декоративних панелей, а також стільниць та інших предметів меблів.

Барна стійка, журнальний столик або стільниця на кухню з натурального каменю збагатять будь-який інтер’єр. Для виготовлення меблів, окрім мармуру, часто використовується онікс, що має широку палітру кольорів і неповторний візерунок.

Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

А досягти вау-ефекту від інтер’єру легко за допомогою монолітної ванни з каменю, наприклад, з естетичного та невибагливого у догляді кварциту. Однак така сантехніка потребує відповідного оточення, і це слід враховувати під час розробки дизайну.

Також не варто забувати про різний декор для дому. Вази, таці, статуетки та інші декоративні елементи з натурального каменю привертають увагу формою та фактурою, чудово вписуються у сучасний інтер’єр із превалюванням природних неяскравих кольорів.




Величезний вибір відтінків і витонченість структур натурального каменю розширюють можливості розробки дизайну та дозволяють підібрати оптимальне поєднання матеріалів і кольорів. Натуральний камінь чудово комбінується з деревом, металом, склом, а також різними тканинами та хутром, що дозволяє обіграти його в інтер’єрі як завгодно, щоб досягти необхідного результату.

Останні новини:  Как выбрать посуду для ресторана, кафе или бара

TOPOVI: інтер’єрні матеріали найкращих світових брендів

TOPOVI – ключовий постачальник якісних інтер’єрних матеріалів та офіційний представник в Україні світових брендів натурального та штучного каменю, HPL-плит та керамограніту. Завітайте на сайт компанії, щоб ознайомитися з матеріалами та прикладами виробів з натурального каменю, візуалізувати обраний матеріал у дизайні онлайн та дізнатися локації шоурумів. Компанія відкрита співпраці з дизайнерами та обробниками каменю, звертайтесь за вказаними на сайті контактами.