Житловий комплекс на Касіяна 2/1: особливості, переваги, що врахувати при виборі квартири

29

Купівля житла у забудовника – вигідна інвестиція, що дозволяє стати власником сучасної квартири та створити інтер’єр, що відповідає особистим уподобанням. Компанія-забудовник «Ковальська Нерухомість» пропонує комфортабельні квартири у різних районах столиці. Будинки збудовані за індивідуальними проектами з використанням сучасних технологій та якісних матеріалів.

Особливості житлового комплексу на вулиці В. Касіяна 2/1

Житловий комплекс на Касіяна 2/1, втім, як і решта об’єктів забудовника, відповідають високим вимогам потенційних покупців. Просторі квартири, продумане планування, добре обладнана прибудинкова територія, зручне розташування – головні критерії для зручності та комфорту.

Останні новини:  Тепловізори iRay інновації, що відкривають нові горизонти

ЖК Касіяна 2/1 розташований у зручному районі, поблизу транспортної розв’язки та станції метро «Іподром». Поруч є вся необхідна інфраструктура:

  • школи;
  • дитячі садки;
  • магазини;
  • паркова зона;
  • медичні центри та аптеки та інші об’єкти інфраструктури.

Будинок збудований за монолітно-каркасною технологією. Усередині квартир завжди тепло та комфортна температура. Висота стелі складає 2,7 метра, всі квартири мають просторі кімнати, балкони чи лоджії.

Прибудинкова територія комплексу містить:

  • ігрові майданчики;
  • зони відпочинку;
  • місця для паркування автомобілів.

Також мешканці комплексу можуть залишати авто на підземному паркуванні. Детальніше ознайомитися з характеристиками житлового комплексу, а також з описом інших об’єктів, можна на офіційному сайті компанії build.kovalska.com.

Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

Переваги нерухомості компанії

Комерційна та житлова нерухомість від Ковальської користуються високою популярністю у Києві. Кожен об’єкт вигідно відрізняється унікальною архітектурою, чудовим плануванням квартир та офісів. Будівництво виконується в обумовлений термін, при оплаті можна скористатися послугою розстрочки.

Компанія «Ковальська нерухомість» має власну виробничу базу з виготовлення будівельних матеріалів. Завдяки цьому відбувається контроль їх якості, а в процесі виконання робіт не буває простоїв через відсутність матеріалів.




Проекти житлових та комерційних будівель виконує власний підрозділ компанії, тому в портфоліо немає однакової архітектури: усі будинки унікальні та функціональні.

Останні новини:  Основные инструменты для работы со кожей

Швидкі темпи будівництва забезпечуються власними інвестиціями. Це дозволяє вчасно виконувати роботи, незалежно від того, скільки квартир продано.

Після того, як об’єкт запроваджено, фахівці компанії «Ковальська нерухомість» продовжують інспектувати комплекси, виконують поточне обслуговування мереж з метою довговічної та ефективної роботи.

Комплексний підхід до будівництва та обслуговування комплексів, висока їх якість – є основними крітеріями популярності нерухомості від Ковальської.