Як отримати приз напередодні Нового року

41

Щойно випадає перший сніг, з’являється святковий настрій, хочеться радості та подарунків. На жаль, війна в Україні затьмарює ці щасливі емоції, а економічна криза вносить свої корективи. Але ми продовжуємо боротись і дарувати радісні емоції близьким, а інколи – й незнайомцям, адже, попри всі негаразди, українці шукають можливості влаштувати свято і нікого не залишити без подарунків. І сьогодні ми зробили для вас корисну підбірку, як отримати чудові подарунки, беручи участь в акціях та призових розіграшах:

Маркетингові акції, в яких компанії визначають переможців серед постійних клієнтів і нагороджують їх грошовими призами, такі як «РОДИННИЙ КЛУБ».
Акції в торговельних центрах і магазинах: деякі мережі напередодні свят розігрують серед покупців техніку або й автомобілі.

Останні новини:  Основные инструменты для работы со кожей

Гівевеї та розіграші в соціальних мережах: блогери і компанії проводять розіграші, в яких, дотримуючись певних умов, можна здобути попередньо заявлений приз.

Розіграші на телебаченні або в радіопрограмах, у яких розігрують техніку, меблі, сертифікати для своїх глядачів і слухачів.

Розважальні заходи: на концертах і фестивалях також часто організовують розіграші серед учасників.

Отже, вибір – різноманітний і кожен може знайти саме те, що йому імпонує. До того ж, у передсвятковий період подібних розіграшів дійсно багато. Та ми зупинимося детальніше саме на маркетингових акціях, адже, на відміну від інших варіантів, вони є регулярними.

Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

Маркетингові акції – один із різновидів політики лояльності компанії до постійних клієнтів: компанії реалізовують продукцію і серед найактивніших покупців визначають переможця, який отримує грошовий приз. Серед таких організаторів, зокрема, компанії, що продають товари щоденного вжитку, а отже участь у їхніх акціях ще й завжди доречна!

Одним із перевірених організаторів маркетингових акцій є «РОДИННИЙ КЛУБ».  Визначення головного переможця у них здійснюється кожні 2 місяці у конкретно затверджену дату. А найближче проголошення нового переможця – вже 29 грудня. (Всіх попередніх переможців можна переглянути на сайті: https://rodynna.com/peremozhci/)




Дослідивши питання, ми переконалися, що отримати призи в подібних акціях абсолютно реально: потрібно лише дотримуватись умов і вірити у свою перемогу.

Останні новини:  Как выбрать посуду для ресторана, кафе или бара

Отже, беріть участь і перемагайте, адже перед Новим роком задумане має досягатися, а мрії – здійснюватися!