Який одяг потрібен собаці взимку та як його вибрати

37

Собакам для зручних та безпечних прогулянок взимку потрібен якісний одяг, який зможе забезпечити їх теплом. Одяг для собак представлений в зоомагазині у великому різноманітті та ви точно підберете для свого улюбленця потрібний розмір та тип виробу. А які вони бувають розглянемо у статті.

Стильний та якісний одяг –  поради вибору

В залежності від того, яку шерсть має ваша собака, знадобиться відповідний костюм. Короткошерсті собаки схильні більше замерзати, тому для них важливо підібрати одяг ще на початку осені. До самих популярних виробів серед собачого одягу, який переважно обирають володарі тварин, відносяться:

  1. Дощовики або куртки з водонепроникних тканин. Цей наряд буде актуальним не тільки восени, але й взимку, коли сніг буде час від часу танути та під час снігової бурі. Водонепроникна тканина захистить собаку від вологи, а додатковий шар пуху від холоду. Таку куртку бажано вже з осені обирати собаці з короткою шерстю.
  2. Тепла зимова куртка. В особливо холодну або вітряну погоду для довгих прогулянок потрібна утеплена куртка та відповідний вітрозахисний матеріал для забезпечення належної теплоти. Це може бути фліс або пух в середині, нейлон ззовні.
  3. Футболка або кофта. Перед тим, як одягти теплу куртку або дощовик, ви можете першим шаром забезпечити своїх собаці комфорт з легенькою футболкою або кофтою. У теплу погоду ці вироби здатні захистити тварину від надмірного сонячного випромінювання, що також негативно впливає на неї. Також футболка може просто додати стильного вигляду для собаки у теплу погоду. Серед великого асортименту унікальних товарів на сайті ZOOcomplex ви знайдете цікаві вироби, що здатні прикрасити вашу собаку в будь-який період року. Футболки та кофти виготовляються з дихаючих матеріалів, таких як бавовна або легкий брезент.
  4. Шапка та головні убори. Важливі для захисту від вітру та морозів взимку. Коли у собаки починаються проблеми з вухами, їх буває складно вилікувати та перш за все, тварина буде страждати від застуди. Щоб передбачити це, важливо не забувати одягати на неї головний убір кожного разу, коли ви виходите на вулицю. Особливо на довготривалі прогулянки.
  5. В літній період собаці знадобляться спеціальні футболки для захисту від комах. Зоомагазин пропонує вироби з легких та дихаючих матеріалів, що не будуть обмежувати рухи собаки та нададуть необхідний затишок. Такі вироби також здатні забезпечити захист від укусів комарів та інших комах, що можуть бути небезпечними для здоров’я собаки.
Останні новини:  Основные инструменты для работы со кожей

Обирайте такий одяг для собак, який пасуватиме до розмірів вашого улюбленця та його типу шерсті.

Як вибрати одяг для собаки 




Щоб не помилитися з вибором одягу для своєї собаки, важливо обирати його уважно та згідно з потребами сезону. Кроки правильного підбору одягу включають в себе:

  1. Проведіть заміри обхвату шиї свого улюбленця, грудей та довжину спини. Звертайте також увагу на вагу тварини, оскільки це впливає на розмір одягу.
  2. Деякі породи можуть вимагати специфічного підходу для вибору одягу. Наприклад, для короткошерстих порід обирайте тепліший одяг, що має якісний шар утеплювача.
  3. В залежності від сезони обирайте потрібні матеріали. Для сонячної погоди підійдуть натуральні тканини, що не заважатимуть шкірі собаки дихати, а для дощової або снігової треба обирати водонепроникні матеріали, такі як нейлон.
  4. Впевніться, що одяг підходить тварині та не обмежує рухів. Якщо розмір вам не підійде, ви завжди можете обміняти його через сайт.
Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

Якщо ваша собака відрізняється великою активністю, розгляньте одяг з вбудованими світловідбивачами, що забезпечать безпеку у темряві.