Накрутка лайків в Інстаграмі

57

Лайки в Інстаграм – це інструмент просування облікового запису. Їх можна отримати безкоштовними та платними способами. Перші вимагають часу та терпіння, а при правильному використанні других можна швидко отримати охоплення та фідбек від аудиторії.

У цій статті йтиметься про те, для чого потрібні лайки в Instagram, в якому обсязі їх можна накручувати, а також розглянемо платні та безкоштовні способи накрутки. Почнемо!

Навіщо потрібні лайки в Інстаграм
Лайки показують, наскільки аудиторії подобаються пости, картинки, відео, які розміщені у профілі. Велика кількість таких позначок виділяє контент і збільшує ймовірність влучення в рекомендації Instagram. А якщо публікації цікаві або корисні, то люди, які їх переглядають, часто стають передплатниками акаунту.

Накрутка лайків в Інстаграмі від socials.com.ua — це швидкий спосіб збільшити охоплення, просунути бренд, товар, послугу. Також її цілі — підвищення впізнаваності експерта, публічної особи або самооцінки автора постів, а також реклама та продаж товарів, послуг. Такий інструмент просування ефективний для покращення показників статистики, наприклад, для участі у конкурсах або швидкого розвитку нового облікового запису. Надовго збудувати довірчі стосунки з передплатниками він не допоможе.
Як накрутити лайки безкоштовно
Способи накрутки лайків в Інстаграмі безкоштовно це створення фіктивного акаунту, вступ у чати активності в соцмережі, біржі. Вони допомагають наростити кількість реакцій під постами та відео, але не налаштувати довгостроковий контакт із користувачами.

Фіктивні облікові записи
З одного телефону або планшета можна створити до 5 профілів і прикріпити їх до однієї програми. Для цього потрібно:

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Вийти з вже зареєстрованого профілю, вибравши відповідну опцію в установках програми.
Відкрити програму Інстаграм і вибрати посилання для створення нового профілю. Вона розташована у нижній частині сторінки.
Введіть дані для реєстрації.
Повторити дії для створення інших облікових записів.
Зайти до основного профілю.
У налаштуваннях вибрати опцію «додати обліковий запис» та ввести логін та пароль для кожного профілю.
Плюси способу – безкоштовне накрутка лайків та можливість використання профілів для заробітку. Але для просування профілю за допомогою фіктивних облікових записів потрібно багато часу, про проект не дізнаються нові відвідувачі, так як зазвичай охоплення у фіктивних облікових записів приблизно однаковий.




Чати активності
Так називають групу блогерів, які пишуть один одному коментарі, ставлять лайки, переглядають відео. Потрібно знайти такий чат, вступити до нього та додати посилання на пост, до якого потрібні лайки. Потім у відповідь дати свої реакції іншим учасникам. Мінуси:

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

працювати з чатами потрібно багато часу;
накрутку можуть помітити природні передплатники чи рекламодавці;
поширена умова приєднання до групи — передплата учасників;
лайки від профілів, які не входять до цільової аудиторії.
Плюси способу – привернення уваги користувачів до посту, зростання лайків.

Біржі
Такі послуги пропонують безкоштовні лайки за виконання завдань. Усі дії у соціальних мережах виконують реальні люди. Це принцип роботи бірж – взаємний обмін діями між користувачами. Популярні послуги розберемо далі.
Сервіси для накрутки socials.com.ua
Сервіси для SMM-просування мають різноманітний функціонал, за допомогою якого користувачі збільшують активність та залученість своєї аудиторії до соцмереж, покращують статистику профілю. Їхні плюси — автоматичне розкручування, швидке збільшення активності у профілі та підвищення репутації шляхом накрутки лайків з живих профілів. Хоча вони часто мають послугу безкоштовного просування, реакції від облікових записів з фото, постами та активністю можна отримати лише при виборі платного тарифу.

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів