Як зберегти пристрасть у відносинах протягом багатьох років

22

Сексуальний потяг до коханої людини з часом може слабшати, і це не означає, що почуття чи пристрасть зникли. Просто настав момент звикання – секс перестав бути несподіванкою, звички та бажання партнера у ліжку вивчені досконально та нічого нового вже не очікується.

Змиритись із нудним інтимом – це дуже погана ідея. Якщо не вносити в сексуальні ігри різноманітність і новизну, стосунки почнуть погіршуватися, аж до ухвалення рішення про розставання. При правильних діях заняття любов’ю з другою половинкою знову почнуть доставляти неземну насолоду, з’явиться чуттєвий трепет і неймовірна сила пристрасті.

Щоб внести в інтимне життя більше вогню і пекучого бажання, слід використовувати девайси, що збуджують. Секс-шоп – чудове місце, де легко підібрати цікаві штучки, з якими постільні розваги стануть у рази жаркішими та приємнішими. Почати можна з простого – інтимних мастил із несподіваними ефектами. А далі варто скуштувати пристрої з вібрацією, пульсацією та іншими приємними функціями.

Еротика у спальні

Щоб завести і роздратувати партнера, потрібно включати фантазію. Наприклад, дівчина може продемонструвати коханому красивий еротичний танець – стриптиз, що збуджує. Це нескладно, заздалегідь трохи потренуватися перед дзеркалом під повільну музику. А для більшої сексуальності варто придбати в секс-шопі ефектну еротичну білизну – наприклад, напівпрозорі ажурні трусики або комбінезон, що облягає, з пікантним вирізом в інтимній зоні.

Ще чудовий спосіб – зробити другій половинці чудовий відвертий масаж. В ідеалі бажано навчитися доводити партнера до яскравого оргазму одними тільки ласками — без сексу, що проникає. Щоб збудження настало швидше, слід використовувати спеціальне масажне масло з ефектом, що розігріває. Також можна підключити секс-іграшки: мастурбатор, вібропулю, міні-вібратор та інші компактні девайси, які здійснюють точкову еротичну дію.

Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

Сексуальні фантазії

Приховувати від коханої людини свої потаємні фантазії не слід, адже в такому разі всі найбажаніші прийоми в ліжку застосовуватися навряд чи будуть. Люди не здатні розуміти один одного без слів, особливо коли йдеться про конкретні сексуальні потреби. Відверті розмови про секс повинні стати для пари одним із улюблених занять – такі зворушливі бесіди емоційно зближують і дозволяють швидше набути гармонії в інтимному житті.




Для реалізації еротичних фантазій, швидше за все, будуть потрібні спеціальні інтимні пристрої. Наприклад, якщо дівчина мріє про секс утрьох, партнер може зробити їй це задоволення за допомогою подвійної насадки на статевий член. У такому разі не доведеться запрошувати третього в ліжко та боятися нападів ревнощів. Чоловік обожнює глибокий мінет, а партнерка боїться чи доки не вміє його робити? Отже, варто придбати в секс-шопі оральний мастурбатор — відчуття у чоловіка будуть неймовірно солодкими.

Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

Ерогенні точки

На жаль, чимало пар, вже проживши разом кілька років, не знають, як правильно пестити один одного, щоб принести по-справжньому потужне задоволення. Нерідко дівчата залишаються без оргазмів тільки тому, що їхні партнери не розуміють, де на жіночому тілі знаходяться основні чутливі точки. Адже досить один раз вивчити тіло своєї дівчини, щоб більше ніколи не залишати її без бажаної насолоди від прелюдії та сексу.

Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

Для стимуляції точки G, що знаходиться на передній стінці піхви, створюються спеціальні секс-іграшки. Вібратор або фалоімітатор із вигнутим кінчиком активно впливає на ерогенну область, викликаючи бурхливий сплеск яскравого та соковитого задоволення. Стимуляція точки G часто призводить до неймовірно насичених множинних оргазм. Чоловіки також мають особливу точку в тілі, ласки якої викликають найпотужніший екстаз. Це – простата. Для стимуляції простати зручно використовувати анальний масажер чи страпон.

Щоб сексуальна сторона відносин розширювалася і зміцнювалася, партнери повинні приділяти час спокусі, перетворюючи спілкування, що злегка охололо, в бурю пристрасті і яскравих емоцій. Варто спробувати нові способи доставляти та отримувати задоволення від інтиму – рольові ігри, секс у стилі БДСМ, зйомка на камеру тощо. А якщо в одного з партнерів є проблеми із збудженням, досягненням оргазму, здатністю здійснювати статевий акт, допоможуть такі секс-іграшки як: ерекційне кільце, рідкий вібратор, гідропомпа.