Як завʼязувати краватку та де знайти ідеального метелика

20

Краватка – найпопулярніший та найстильніший чоловічий аксесуар, який допомагає підкреслити індивідуальність та “розбавити” костюмний образ. Цей аксесуар підходить не лише для ділових зустрічей та роботи, але й для святкувань та урочистостей, як-от весілля, ювілей тощо.

Одну і ту саму краватку можна зав’язати по-різному та отримати кардинально різний образ та вау-ефект. За модними порадами стосовно завʼязування краватки ми звернулися до експертів інтернет-магазину Gofin, де можна знайти іміджеві аксесуари на будь-який смак та бюджет.

Мистецтво завʼязування вузлів

Саме вузол на краватці надає особливого вигляду аксесуару та чоловічому образу в цілому. Тож, залежно від фасону піджака та сорочки, смаку та настрою, чоловік може зав’язати краватку різними способами, кожен з яких має свою складність та візуальну естетику.

Останні новини:  Имплант зуба в Грузии: полное руководство и лучшие клиники от каталога Мадлоба

Серед популярних вузлів виділяють наступні:

  1. Віндзор – класичний та елегантний, що пасує до офіційних подій та урочистостей. Він виглядає як достатньо щільний симетричний трикутник та гарно доповнює комір сорочки;
  2. “Четвірка” – простий та багатофункціональний, що пасує до різних комірів та подій. Виглядає як конусоподібний, симетричний вузол середньої щільності;
  3. Напіввіндзор – ще один універсальний спосіб зав’язування краватки середньої складності. Вузлик виглядає трохи меншим за старшого брата Віндзора та пасує до більшості комірів завдяки своїй компактності;
  4. Орієнтал, східний – так завʼязують щільні вовняні краватки з класичним коміром;
  5. Діагональний – двошаровий та надійний вузол, яким завʼязують тонкі краватки з сумішевої тканини (вовна плюс шовк).
Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

Інструкція з завʼязування метелика

Якщо ви більше полюбляєте метелики замість краватки, або збираєтесь на урочисту подію, де такий дрес-код доречніший, варто вивчити основний спосіб зв’язування акуратного вузла. Для цього потрібно обмотати один кінець метелика навколо іншого та пропустити його через створений отвір. Далі – розрівняти метелика та розмістити його чітко по центру коміра сорочки, щоб виглядати елегантно.

Шукаємо ідеальну краватку 

Враховуючи різноманітність форм, кольорів та фактур модних краваток, може знадобитися чимало часу, щоб знайти ідеальну для себе. Тож серед краваткового різноманіття експерти рекомендують звертати увагу на модні у цьому сезоні виробу – тонкі, смугасті, у клітину та з абстрактними патернами.




Зазвичай такі краватки представлені у магазинах чоловічого одягу та аксесуарів. Але максимально великий вибір пропонують спеціалізовані інтернет-магазини, де чоловіки знайдуть абсолютно різні за стилями, кольорами та ціною аксесуари.

Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

Отже, краватка – це ключова деталь стильного та гармонійного чоловічого образу. Проте спосіб її зав’язування є не менш важливим фактором, ніж колір та візерунок аксесуара.