Як підібрати ідеальний літній гардероб

26

Здається, немає кращого сезону для модних експериментів, ніж літо. Це час легких тканин, яскравих фарб та розмаїття фасонів. Але як підібрати речі на літо, щоб виглядати дійсно стильно і при цьому комфортно почуватися у спеку? Сьогодні розкриваємо секрети ідеального літнього гардеробу для жінок.

  1. Подбайте про базу. Кількість модних трендів влітку просто зашкалює, але при формуванні вашого гардеробу спочатку варто подбати про наявність базового взуття та одягу, що добре поєднується між собою і його можна буде комбінувати потім з іншими речами. Класика, що ніколи не виходить з моди, – основа ідеального стилю о будь-якій порі року, тому не забувайте влітку за потреби оновлювати свої запаси жіночих футболок від виробника, майок, лонгслівів, легких сорочок, шортів, спідниць, штанів, тонких жакетів та інших виробів класичного крою і базових кольорів (чорний, білий, сірий, темно-синій, бежевий). Коли у вас сформована літня капсула, до неї вже можна підібрати трендовий одяг чи аксесуари, щоб освіжити стиль.
  2. Використовуйте світлі кольори. Якщо в холодний сезон у жіночому гардеробі часто переважає одяг практичних темних кольорів, то влітку дозвольте собі цю розкіш якомога більше носити благородний білий і ніжні пастельні відтінки (молочний, кремовий, ванільний та інші). По-перше, так ви урізноманітните свій літній гардероб, додасте образам легкості та вишуканості. По-друге, крім естетики світлий одяг дарує ще й додатковий комфорт, адже пережити спеку в ньому буде значно простіше, ніж в аналогічному вбранні темних кольорів. Будь-який сонячний день – це ідеальний час для вишуканого total white dress.
  3. Додайте яскравих акцентів. Щоб монохромні образи в пастельних тонах не здавалися нудними та швидко не набридли, їх можна розбавити яскравими аксесуарами та взуттям, що буде вигідно виділятися на світлому фоні. Тут на допомогу модницям прийдуть трендові відтінки сезону за версією інституту Pantone, адже серед представлених кольорів щороку можна знайти свій ідеальний варіант. Це ще й прекрасний спосіб додати до літнього гардеробу модних кольорів з мінімальними витратами, якщо ви не впевнені щодо покупки, наприклад, сукні чи костюма, який може швидко втратити свою актуальність.
  4. Звертайте увагу на крій та матеріал. Літній гардероб має не тільки милувати око, а ще й дарувати жінкам легкість і комфорт, особливо коли дні стають максимально спекотними. Обираючи одяг на літо, віддавайте перевагу натуральним тканинам, що добре пропускають повітря та не затримують вологу, таким як льон, бавовна, шовк, натуральний шифон. Вони не лише допоможуть вам легше пережити спеку, а ще й служитимуть не один сезон, адже натуральність актуальна завжди.
Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

Також звертайте увагу на фасон одягу та враховуйте ваш ритм життя. Так, наприклад, подовжені стильні шорти вільного крою подарують вам більше свободи рухів і впевненості у собі у будь-якій ситуації, ніж трендові палаццо до підлоги, в яких можна ввечері відправитися на легкий променад містом чи набережною, але вони зовсім не пристосовані до активних робочих буднів та постійно заважають, коли потрібно кудись поспішати.

Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон




Отже, формуємо базовий літній гардероб зі зручного одягу та взуття з натуральних матеріалів і світлих кольорів, а вже тоді доповнюємо свою капсулу трендовими відтінками, фасонами і цікавими деталями. Так ви точно завжди матимете що одягнути, і будете насолоджуватись кожним днем літа.