Іграшки, що збагачують інтимне життя і підносять його на новий рівень

29

Одна з головних причин використання секс-іграшок — бажання різноманітності, а також дослідження себе та своєї сексуальності. Секс може набриднути та стати рутиною, особливо якщо партнери не готові до експериментів. Секс-іграшки від Candor Place допомагають подолати цей бар’єр і вносять різноманітність у сексуальне життя. До того ж вони допомагають розкрити та задовольнити приховані бажання.

Які бувають секс-іграшки

Хоча поділ іграшок для сексу на види за статевою ознакою існує, він є досить умовним, тому що більшість із них можна використовувати будь-кому з партнерів.

Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

До найпопулярніших інтимних іграшок для жінок належать:

  1. Фалоімітатори, що імітують чоловічий статевий орган. Найчастіше їх використовують жінки, які не мають статевих партнерів, для стимуляції вагіни чи ануса. Такі іграшки для сексу можуть також застосовуватися в рольових іграх.
  2. Вібратори — поділяються на величезну кількість підвидів і використовуються для стимуляції ерогенних зон на тілі жінки. Існують також моделі, призначені для використання обома партнерами одночасно.

Найпопулярніші інтимні іграшки для чоловіків:

  1. Мастурбатори. Ці іграшки створюють імітацію проникнення в піхву, анальний отвір або рот.
  2. Кільця для ерекції. Таке кільце надівається на статевий член і завдяки щільному приляганню посилює ерекцію та її тривалість. Існують як звичайні ерекційні кільця, так і вібраційні моделі.
Останні новини:  Имплант зуба в Грузии: полное руководство и лучшие клиники от каталога Мадлоба

Еротичні іграшки для пар:

  1. Анальні пробки — зазвичай використовуються для стимуляції в жінок, але деякі чоловіки також не проти таких експериментів.
  2. Вакуумні помпи — можуть застосовуватися і жінками, і чоловіками. Завдяки дії вакууму на певну ділянку тіла збільшується приплив крові, від чого збудження посилюється, а відчуття під час сексу загострюються.
  3. Анальні ланцюжки. Підходять для експериментів у парі. На бажання партнери можуть навіть мінятися місцями та домінувати по черзі.
  4. БДСМ-атрибути. Батоги, маски, наручники, прищіпки, мотузки для зв’язування та інші аксесуари допоможуть внести різноманітність у сексуальне життя та подарують яскраві оргазми.sQDAYRWTIbZiXAZRiTUQ6R7uFE91g0teJ8gn0iTZ.jpg
Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

Candor Place — це секс-крамниця, що надихає виходити за рамки звичного. Тут можна купити іграшки для дорослих, які допоможуть отримати яскраві враження та нові відчуття.