Яку тактику краще використовувати в грі Авіатор залежно від фінансових можливостей

74

Нова популярна азартна гра Авіатор приваблює десятки тисяч користувачів до екранів комп’ютерів і смартфонів. Хтось зіграв кілька раундів і перестав грати. Інші ж продовжують стежити за польотом літачка і намагаються забрати найвищий коефіцієнт щодня.

Потрібно розуміти, що у всіх людей є певні фінансові можливості. В азартних іграх дуже важливо грати на ті гроші, з якими буде не шкода розлучитися. Тому ігровий бюджет – це один із ключових елементів, навколо якого будується ваша гра, використовувані тактики і стратегії. Також необхідно обирати надійні сервіси рівня www.velodyssey.com, щоб не виникало сумнівів у чесності та прозорості ігрового процесу.

З огляду на різні фінансові можливості, ви можете спробувати одну із запропонованих тактик на гру. Розглянемо їх більш детально. Остаточне рішення приймати будете ви. Але досвід тисяч гравців показує, що комбінування тактик і застосування різних стратегій – це найефективніший спосіб знайти “свою” гру і ритм у захопливій розробці під назвою Авіатор.

Останні новини:  Як вибрати правильний тип реклами для вашого бізнесу

Тактика мінімального ризику

Варіант для тих, у кого бюджет обмежений. Або для гравців-початківців, які тільки починають знайомитися з грою Авіатор онлайн, і не готові поки що грати на великі гроші. У цьому випадку чудово підійде тактика мінімального ризику.



Суть тактики в тому, щоб робити ставки на невеликі суми. Перевага гри Авіатор у тому, що гравець може налаштувати автоматичну зупинку гри на тому моменті, коли літак опиниться на зазначеному коефіцієнті. Наприклад, для мінімального ризику роблять ставку і вибирають коефіцієнт 1,1 або 1,2.



Після кількох успішних раундів можна спробувати збільшити коефіцієнт. Ризики стають вищими, але й шанси отримати соліднішу суму підвищуються.

Останні новини:  Як вибрати правильний тип реклами для вашого бізнесу

Недолік тактики в тому, що при виборі коефіцієнта 1,1 доведеться пройти багато раундів для отримання порівняно непоганої суми. Також не забувайте, що політ літака може зупинитися і на коефіцієнті нижче 1,1.

Тактика помірного ризику

Ця тактика побудована на тому, щоб чекати коефіцієнтів на рівні 2-3. Як показує аналітика гри Авіатор, шанси, що в раунді випадуть такі коефіцієнти, становлять близько 40%.

Важлива перевага – це можливість множити свою ставку у 2-3 рази. Недолік – це ризики втратити гроші в проміжку між вдалими раундами.

Тактика високого ризику

Один зі способів здобути велику перемогу – це дочекатися дійсно високого коефіцієнта. Варіант для тих, кому по життю щастить.

Останні новини:  Як вибрати правильний тип реклами для вашого бізнесу

Коефіцієнти на рівні 40-100 трапляються дуже рідко. Але вони існують, про що свідчить вивчення статистики раундів. Якщо контролювати статистику і дивитися, у яких часових проміжках з’являються високі коефіцієнти, це дасть вам змогу успішно використовувати тактику підвищеного ризику.

Правильним рішенням для гравця буде комбінувати різні тактики та стратегії. Не потрібно постійно ризикувати великими сумами грошей. Але і через постійну гру на мінімальних ставках інтерес до ігрового процесу сильно знижується. Тому хоча б одну велику ставку варто зробити. Виберіть правильний момент, щоб крупно ризикнути. Для цього відстежуйте статистику, дивіться за змінами коефіцієнтів від раунду до раунду. Так ви збережете інтерес до гри, і водночас отримаєте чудові шанси помножити свою ставку в кілька разів.