Простір glo™ Studio

18

На правах реклами.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Немає значення чи ви досвідчений користувач glo™  чи тільки бажаєте познайомитися з продукцією та хочете купити гло (glo™), ми рекомендуємо завітати до фірмового простору glo™ Studio, щоб детальніше ознайомитися з новинками та особливостями пристроїв.

У будь-якому просторі, який ви відвідаєте, зможете отримати кваліфіковану інформацію щодо вибору та використання пристроїв, провести безкоштовну чистку девайса або замовити тест-драйв на 21 день. Також детальну інформацію можна знайти  на  офіційному сайті my glo™ (https://myglo.com.ua/).

Простори glo™ Studio

Одним із просторів є glo™ Studio у ТРЦ Gulliver. Оформленням займалася дизайн-студія Сергія Махна. Основним акцентом у дизайні була необхідність створення суперсучасного та комфортного інтер’єру у стилі “техно” та “еко”.

Останні новини:  Як обрати якісний та сучасний вібратор для задоволення

Завітавши до нього, увагу відвідувачів привертає величезна «екостіна», що декорована зеленню та мохом, та овальні стенди з останніми моделями девайсів glo™. Завдяки відкритим стендам кожен охочий може детально ознайомитися з девайсами та іншою продукцією бренду.

Якщо ви з Києва, то простори glo™ представлені у двох форматах: studio та pop-up (острівки, що знаходяться в  ТРЦ). Це два різні формати простору, які створені, щоб допомогти користувачам розв’язати будь-які питання, які пов’язані з продукцією  бренду. Знаходяться вони як на правому, так і лівому березі Дніпра, щоб гостям було зручніше дістатися до найближчого простору.

Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

Та окрім фірмових просторів у великих ТРЦ, місць, де можна купити glo™ в Україні значно більше. Девайси та повний асортимент аксесуарів представлені в Т-кіосках, в усіх великих мережах супермаркетів та на вітринах багатьох АЗС. Інформацію про адресу та графіки роботи найближчого простору glo™ Studio та pop-up можете дізнатися за телефоном 0-800-50-90-80 або 8008*, за допомогою нового PWA-додатку «Мій glo™», або через чат-бот  @myglo_ua_bot.

Чому варто завітати до  простору glo Studio™

Звернувшись до консультантів ви зможете отримати відповіді щодо користування продуктом, тест-драйву, діагностики, чистки, обміну, нанесення гравіювання тощо.

Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

Оформлення безкоштовного тест-драйву здійснюється терміном на 21 день за умови, якщо:

  • ви є повнолітнім споживачем нікотиновмісної чи тютюнової продукції;
  • ви бажаєте протестувати роботу пристрою для нагрівання тютюну glo™;
  • берете зобов’язання повернути девайс після закінчення тестового терміну;
  • Після закінчення строку дії  тест-драйву пристрою для нагрівання тютюну glo™ (за бажанням можна і раніше), його необхідно повернути до фірмового простору glo™ Studio, в якому даний пристрій був Вам наданий у користування.

* Дзвінки по Україні безкоштовні. Тільки для повнолітніх.