Як вибрати банк для бізнесу: поради та рекомендації

15

Ви вирішили відкрити власну справу та шукаєте фінансову організацію, яка допоможе вам у цьому? Тоді рекомендуємо вам ознайомитись з нашою статтею. У ній ми розповімо про те, як правильно підібрати банк, який стане вас обслуговувати. Враховуйте, що наявність власного розрахункового рахунку є обов’язковою для підприємців, тому обійтися без нього буде неможливо. Експерти з Банку Львів дали кілька порад, які допоможуть вам визначитися та не припуститися помилки при виборі.

Перше, що потрібно зробити, — визначитися з тим, які саме послуги потрібні. Вам треба відкрити рахунок, вибрати пакет із розрахунково-касового обслуговування, уточнити, чи потрібні вам зарплатні проєкти та ін. У деяких випадках підприємець не знає, що саме йому потрібно та які послуги знадобляться. У цьому випадку можна отримати консультацію у фахівця або просто звернувшись до банку, з яким ви хочете співпрацювати.

Останні новини:  Имплант зуба в Грузии: полное руководство и лучшие клиники от каталога Мадлоба

На що звертати увагу при виборі

Обов’язково враховуйте такі нюанси:

  1. Хто буде вашим клієнтом. Це можуть бути фізичні особи, юридичні чи змішана категорія.
  2. Чи працюватимете ви виключно всередині України, чи кошти можуть надходити з-за кордону.
  3. Як прийматимуться платежі від клієнтів, у якій валюті.
  4. Яку кількість безплатних платежів можна буде зробити та провести.
  5. Скільки коштує послуга обслуговування для підприємців, що до неї входить.

Також обов’язково враховуйте й те, які додаткові послуги пропонує банк. Це можуть бути відкриття депозитів для бізнесу, різноманітні кредитні програми, еквайринг, ведення бухгалтерії, перевірка контрагентів та інше.

Ще одна порада — обирайте банки, які мають іноземний капітал. Це надає їм додаткову стійкість у цей непростий час. Обов’язково прочитайте коментарі клієнтів та відгуки про організацію. Це допоможе вам зрозуміти реальний стан справ. Вивчіть фінансові звіти (вони представлені у відкритому доступі). Також дізнайтеся, чи є у банку всі необхідні ліцензії та дозволи.

Останні новини:  Як обрати якісний та сучасний вібратор для задоволення

Прагніть працювати з тими організаціями, які входять до у 20-ку кращих в рейтингах. Не співпрацюйте з різними кредитними спілками та іншими сумнівними компаніями. Пам’ятайте, що чим надійніший банк, тим захищеніші ваші гроші та бізнес.

Чому варто співпрацювати з Банком Львів

Ця фінансова організація пропонує клієнтам одні з найвигідніших умов співробітництва. По-перше, ви зможете отримати кредит розміром до 2 млн грн без застави. По-друге, можна отримати позики для експортерів та імпортерів із відстрочками платежів. По-третє, банк працює з програмою 5-7-9 та різними агропрограмами, що буде вигідним для фермерів.




Загалом Банк Львів — це сучасна організація, яка ідеально підходить для партнерства. Ви можете отримати детальні консультації з усіх питань та допомогу фахівців у будь-який час — звертайтесь!

Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

Джерело: Сайт www.banklviv.com