Що входить до послуг вантажників?

9

Що входить до послуг вантажників

Вантажник здебільшого займається перенесенням вантажів. Але для професіоналів це звучить скромно. Насправді їх робота, вміння та вимоги набагато ширші. Тому дуже важливо не допуститися помилок при виборі компанії. Треба одразу визначити перелік робіт, які входять в обов’язки вантажника або навіть ознайомитися з їх посадовими інструкціями.

Варто віддати перевагу організації звантажоперевезення Київ, яка має власний солідний сайт та досвід з послуг перевезення вантажів. Написані від руки рекламні листівки на вулиці вже несучасно і несерйозно. Це перш за все ставить під сумнів якість роботи компанії. При переїзді під ключ послуги вантажників включають майже усю роботу за клієнта.

Вміння вантажників

  1. Особисті якості не можна наробити: вони або є, або їх немає. Цінується відповідальність. акуратність, уважність та кмітливість, відсутність шкідливих звичок та гарна фізична витривалість.
  2. Професійні навички:
  3. ●     виконувати навантаження чи вивантаження автомобіля (від професіоналізму залежить збереження речей і економія часу);
  4. ●     керувати навантажувачем (який допомагає захопити, завантажити, перемістити й укласти в транспортні засоби вантажі);
  5. ●     здійснювати монтаж та демонтаж меблів (розбирання, пакування, а потім знов збирання меблів можна організувати й самому, але якщо під рукою  немає потрібних пристосувань — то легко не буде; від правильної упаковки теж залежить дуже багато);
  6. ●     використовувати такелажні пристрої понад вагу 100 кг (ремені, лебідки, спеціальні візки та інші пристосування, щоб впоратися з транспортуванням великогабаритних музичних інструментів, сейфів чи семисот літрових акваріумів);
  7. ●     дотримуватися техніки безпеки та розумітись на спеціальних сигналах для комунікації.
  8. Замовити вантажників можна в різних ситуаціях:
  9. ●     для допомоги літній парі в організації переїзду на дачу чи розстановки меблів;
  10. ●     для перевезення великої компанії в новий офіс;
  11. ●     для перевезення піаніно;
  12. ●     для квартирного переїзду.
Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

Звичайно, можна звалити цей обов’язок на плечі міцних чоловіків серед знайомих чи офісних співробітників. Але це призведе до неефективних витрат, до зірваних спин, зіпсованих меблів і поламаної техніки, а значить, і до сварок. Тому краще найняти професійних вантажників і обрати послуги перевезення Київ, ніж відшкодовувати збитки від зламаної техніки та зіпсованих меблів. Та й здоров’я співробітників чи родичів варто поберегти — без певних навичок складно не надірватися, намагаючись затягнути шафу сходами.




На жаль замовник дізнається про професіоналізм вантажників вже в процесі переїзду. Якщо «не пощастило» — нічого не вдієш: в останній момент відкладати переїзд і замовляти інших фахівців зовсім незручно. Але це буде великий досвід і в майбутньому на це ви звернете увагу.

Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

Посадова інструкція вантажника

Посадова інструкція — це перелік обов’язків працівника та зони його відповідальності. На кожному підприємстві співробітники мають індивідуальну інструкцію, але загально всі вони дуже схожі.

  1. Стандартна робота з сортування, фасування, пакування, маркування, транспортування різних предметів. Як правило, вантажнику-експедитору (комплектувальнику) доводиться взаємодіяти з дорогим обладнанням, антикваріатом, крихкими виробами.
  2. Контроль та проведення укладання упакованих вантажів у кузов автомобіля або контейнер.
  3. Контроль за  працездатністю підйомного механізму та дотримання правил безпеки під час робіт.
  4. Супровід вантажів до пункту розвантаження.
  5. Дотримання термінів доставки, вибір оптимального маршруту, у тому числі за умов міських пробок.
  6. Контактування із замовником під час проведення робіт. Найчастіше саме експедитор виходить на зв’язок і повідомляє, де знаходиться вантаж у той чи інший момент.
  7. Оформлення документів.
Останні новини:  Як обрати якісний та сучасний вібратор для задоволення

Ціна вартості з послуг вантажників розраховується за кількість годин, яка пішла на вантажні роботи. Частіше за все замовляють допомогу, щоб перевезти меблі Київ: самостійний винос меблів часто закінчується розбитою технікою, подряпаними меблями, зірваною спиною.