Жіноча брючна мода у сезоні 2021-2022 року

8

У сучасному світі не тільки чоловіки, але й жінки вважають за краще носити класичні жіночі штани, маленькі шорти або пошарпані джинси. Ще зовсім недавно дівчата, одягнені у штани, були чудовим приводом для обговорення, вважалося, що жінка у штанах – це аморально.

Поява штанів у світі

Легендарна цариця Семіраміда допомогла з’явитися не лише знаменитим висячим садам Семіраміди, а й жіночим штанам, в яких вона з’явилася на публіці ще 800 року до нашої ери, на ній були шаровари. Для жінки її рангу це було неприйнятно. Але оскільки вона разом зі своїми війнами билася на полі бою, вибору у неї не було, адже бій у спідниці до успіху не приведе. Після цього шаровари стали носити жінки у Японії. За часів найвищого піку Середньовіччя, європейським дамам заборонялося носити одяг, який був схожий на чоловічий. За відмову таким правилам дівчат піддавали найвищою мірою покарання, їх спалювали на багатті. У 1851 році дама з роду Блумер почала носити штани, але зверху на них все одно вдягала спідницю. Після такого непослуху люди розділилися на дві групи, на тих, хто був за дозвіл дівчатам носити одяг брюки, і ті, хто були категорично проти цього. Цілком ймовірно, прихильники брючної моди перемогли, адже до кінця 19 століття з’явився перший жіночий брючний костюм. У 1965 році пройшов перший показ, де на подіум вийшли дівчата у штанах, і з боку глядачів не було засудження. Минуло невелику кількість часу, але штани кардинально змінилися. Сучасні дизайнери мають більше матеріалу, більше можливостей для різноманітності фасонів, ніж дизайнери того часу, що дозволяє виготовляти досить різні як з пошиття, так і матеріалу речі. Вас, напевно, мучить питання, які ж штани будуть актуальні в цьому сезоні? Давайте розглянемо все докладно.

Останні новини:  CBD продукція: Як вибрати та де купити CBD?




Повернення 80-х: штани-банани

Модель такого типу є об’ємним розкроєм в області стегон, що дозволяє струнким ногам виглядати трохи щільніше, а дівчатам, у яких пишні форми. Зараз на прилавках магазинів ви можете знайти моделі укороченої довжини, що дозволяє носити одяг такого фасону та влітку. Якщо одягнете банани з довгими чоботями, це буде виглядати досить виграшно і стильно, адже в цьому сезоні це що не є писком моди. Не бійтеся комбінувати і грати з одягом, штани-банани підійдуть до будь-якого типу заходів, чи то офіційна зустріч, чи проста прогулянка. Найкраще з бананами виглядає розтягнута кофта чи приталена сорочка.

Останні новини:  Конструктори Doka - електронні STEM набори для дітей

Вузькі вкорочені штани не здають своїх позицій

Штани, які можна носити на будь-який вид заходів у народі називають бриджами, вони являють собою короткі штани, що обтягують міні. Вони досить жіночно виглядають на фігурі будь-якої жінки, зраджуючи їй елегантність. При поході на роботу варто надіти з брюками строгу сорочку офісного стилю, для походу в нічний клуб слід підібрати яскравіший варіант, наприклад, туніка веселого забарвлення. На додаток можна одягнути різні прикраси, вони не зіпсують вигляд, а лише доповнюватимуть його.

Штани-дудочки знову на подіумі

Штани дудочки носили пані 70-х років, у той час вони були ідеальним варіантом для будь-якої дами, в сучасному світі бізнес леді віддають перевагу саме такому варіанту костюма. Якщо слідувати логіці такі штани будуть у моді завжди незалежно від часу та місця. Такі штани входять майже в кожен брючний костюм, вони ідеально виглядають з піджаками та туніками. Кожна дівчина повинна мати у себе в гардеробі чорні штани дудочки, це невід’ємна частина гардеробу, як і маленька чорна сукня.

Останні новини:  Флебологія в Києві: професіоналізм і інновації в AXEL Clinic

Широкі штани нестандартної довжини – сміливе рішення

Такі штани будуть робити ноги жінки візуально більше, тому жінкам з пишними формами не варто вибирати такий фасон. Тим не менш, поєднувати такі штани варто з офіційним стилем, наприклад, надіти на роботу чи офіційну зустріч.

Колірна гама штанів сезону осінь-зима 2021-2022

Дизайнери масово відмовилися від похмурих тонів в одязі, тепер їм до душі яскраві, помітні, але водночас спокійні та вишукані тони. Чорна та сіра гама повністю відсутня. Як і минулого сезону, синій колір займає почесне перше місце. Залежно від того, куди жінка збирається одягнути штани того чи іншого кольору, варто задуматися, на роботу краще підібрати відтінки бежевого кольору або підібрати щось із спокійніших відтінків. На вечірку або нічну прогулу можна вибрати яскравіші та помітніші кольори, адже кожна дівчина хоче виглядати вишукано та привабливо. Поєднання кольорів повинно збігатися з тим випадком, на який ви збираєтесь одягнути штани.

Дизайнери створили безліч новинок і повернули минулу моду, їм вдалося поєднати в моді брюки все найнеобхідніше. Поєднуйте різні типи новинок і не соромтеся одягати штани. Любіть себе, і весь світ полюбить вас!