Топ-10 ідеальних суконь на всі випадки життя для повних жінок

7
Стилісти впевнені: фігуру не можна ховати під безформними балахонами. Володіючи масою переваг, повні дівчата можуть виглядати чудово в гідному одязі. Головне — правильно підібрати образ. Модні тенденції сезону не обійшли стороною пампушок. До їхніх послуг широкий вибір та можна купити оригінальні плаття великих розмірів на всі випадки життя. Розбираємося в усіх тонкощах для вигідного шопінгу.

1. Плаття гірчичного кольору

Яскраве гірчичне плаття стане центральним елементом стильного образу. Фахівці рекомендують вибирати моделі прямого крою, оснащені глибокими декольте. Щоб зробити наряд більш елегантним, прикрасьте його шкіряним поясом темніше на кілька тонів. Елемент зробить талію візуально стрункішою. Плаття гірчичного кольору добре поєднується з класичними човниками або босоніжками на середньому каблуці. Зверніть увагу на трикотажні платті https://candy-style.com.ua/ua/katalog-tovarov/plat-ja/trikotazhnye-plat-ja/ в цьому незвичному кольорі.

2. Сукня у грецькому стилі

Особливістю «грецьких» моделей є призібранність в області талії. Подібні моделі роблять образ жіночним і романтичним. Стилісти рекомендують при купівлі сукні великого розміру вибирати вироби насичених кольорів. Комбінуйте такі сукні з туфлями на високих підборах. В оригінальному вбранні можна відправитися на неформальну вечерю або дружню вечірку.

Останні новини:  Юридические аспекты трудоустройства украинцев в Европе

3. Розкльошені плаття

Власницям широкої талії краще купити розкльошені сукні для повних в стилі бебі дол. Віддайте перевагу моделям в пастельних тонах. Оригінальні вироби надають образу витонченості, виглядають непомітно та романтично. Плаття підходять для повсякденного носіння в поєднанні з ніжними балетками або туфлями на середньому каблуці. Особливо цікаво і святково виглядають розкльошені сукні з бахромою.

4. Квітковий принт на сукні батал

Віддавши перевагу сукні прямого крою, вийде приховати основні недоліки повної фігури. А зробити образ яскравіше допоможе гарний квітковий принт, виконаний в пастельних тонах. Наряд доповнять ніжні туфлі на танкетці.

5. Вузька талія і шовк

Жінкам з широкими стегнами при купівлі плаття для повних стилісти радять робити акцент на талії. У цьому допоможе шовкове плаття, звужене посередині. Одягайте елегантне плаття на корпоративні вечірки або ділові обіди.

Останні новини:  Почему профессионалы выбирают электроинструменты Makita?

6. Помаранчевий настрій

Ідеальною моделлю на кожен день стане плаття помаранчевого кольору. Його можна носити під пояс або вибрати прямий фасон. Краща довжина помаранчевої сукні — по коліно. Носіть її з взуттям на корковій підошві і маленькими клатчами.

7. Плаття до підлоги

Елегантна модель — хіт червоних килимових доріжок. Такі сукні надягають в особливих випадках, адже вони виглядають по-королівськи. Завершити образ можна тіарою, інкрустованою кристалами Swarovski. Пам’ятайте: плаття в підлогу великого розміру не повинно бути занадто вузьким.

8. Плаття-футляр

Плаття-футляри буквально створені для повних жінок. Віддайте перевагу моделям, виконаним в темному кольорі: чорному, фіолетовому, смарагдовому. Для створення святкового образу, прикрасьте виріб міді-довжини ниткою перлів і хутряною горжеткою.

Останні новини:  Юридические аспекты трудоустройства украинцев в Европе

9. Повсякденна сукня з вирізом-човником

Це один з найкращих варіантів для роботи в офісі. Оригінальні моделі зручні, до того ж прекрасно приховують недоліки фігури повних жіночок. Широкий мис, що лежить на плечах, робить акцент на бюсті, не виділяючи його надмірно. Особливою популярністю користуються вироби з ангори. Вони теплі і приємні на дотик. Оптимальна довжина цієї сукні — трохи нижче коліна. Знайти масу цікавих варіантів можна ТУТ.

10. Маленьке чорне плаття

Ця модель — хіт з часів великої Коко Шанель. Замовляйте чорну сукню батал та носіть зі святковим болеро або строгим піджаком — в залежності від призначення наряду.